حق حبس دارم؛ همسرم دادخواست ازدواج مجدد داده پذیرفته میشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱,۳۸۶ #22278566

با سلام
درصورتی که در دادگاه حاضر شوم و ادعا کنم که حاضرم تمکین کنم ایا درخواست ازدواج مجدد ایشون ردمیشه؟
وطبق اصول و قانون درخواست خانه مستقل و لوازمش را بدم ولی بعد از اینکه همه این امکانات را فراهم کرد زیرش بزنم ایا میتونه ازم شکایت کنه؟مثلا بگم پشیمون شدم.‌..بعدش همچنان حق حبسم پابرجاست یا چون اعلام کردم حاضرم تمکین کنم از بین میره؟
من حق حبس دارم و نفقمو میگیرم و ایشون سر لجبازی و اذیت کردن من میخواد درخواست ازدواج مجدد بده.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به فرض سوال : شما حق حبس دارید لذا درخواست ازدواج مجدد زوج ، قطعا رد خواهد شد . گفتنی است درمقام دفاع فقط به حبس خود استناد نمایید . بناء علیه عسروحرج زوج معنا ندارد

با سلام و احترام مجدد..
پیرو دیدگاه مجدد و دوباره شما به پاسخ های اینجانب و اساتید همکار در خصوص سئوالتون..
همانطوریکه که همکاران ارجمند و اینجانب بیان نمودیم متاسفانه روند رسیدگی به پرونده های خانواده فرسایشی بوده، بطوریکه بزعم اظهاراتتون، رفتار و گفتار قضات شریف دادگاه بعضا عمدی نبوده و یا خدا نکرده با کسی پدر گشتگی ندارند..
فقط همانطوریکه ذکر گردید در پرونده های خانواده در خیلی از موارد تشخیص اینکه کدامیک از زوجین مورد تظلم اساسی واقع گردیده اند، واقعا کار بسبار مشکلی می باشد..
# در صورت لزوم جهت بررسی بیشتر موضوع مطروحه، از طریق مشاوره برخـط و یا مشاوره تلفنی اقدام نمائید..
با احترام مجدد.. موفق باشید..

با سلام، شما مادام که تمکین خاص نکرده باشید و ازاله بکارت صورت نگرفته باشد، می‌توانید از حق حبس خود استفاده نمایید، لکن چنانچه این حق حبس طولانی شده و زوج در حال پرداخت نفقه باشد، می‌تواند به دلیل عسروحرج درخواست ازدواج مجدد بدهد، چنانچه شما قبول به تمکین خاص نمایید، ممکن است تقاضای عسروحرج ایشان رد شود، اما بعد از آن امکان حق حبس برای شما وجود نخواهد داشت.

با سلام مجدد..
در خصوص دیدگاه شما برای پاسخ های مندرج به سئوال شما..
متاسفانه روند رسیدگی به پرونده های خانواده فرسایشی و زمانبر بوده و در خیلی از موارد تشخیص اینکه کدامیک از زوجین مورد تظلم اساسی واقع گردیده اند، کاها بسبار مشکل می باشد..
قانون در خیلی از موارد نیز حق طلاق را به زوجه نیز داده مشروط به اینکه موارد تخلف زوج را اثبات نماید..
با آرزوی بهروزی و شادکامی و موفقیت..
پیـروز باشـید..

قانون که صدرصد ایراد داره در یجا به خانم اختیارتام داده و جای دیگه به مرد باید تعاد حفظ بشه متاسفانه ...

با سلام
اگر تمکین کنید دیگر نیازی نیست همسرتون درخواست ازدواج مجدد دهد واگر تمکین نکنید واز حق حبس استفاده کنید وهمسرتون از هر لحاظ به شما نیاز داشته باشد ونباشید می تواند تقاضای ازدواج مجدد کند ودادگاه هم با توجه به موقعیت زوج قبول می کند

با درود
بله زوج میتواند، تقاضای حکم از دادگاه مبنی‌بر تجویز ازدواج مجدد نماید، غالب رویه دادگاه ها در صورت عدم تمکین مدت مدید توسط زوجه، ازدواج مجدد زوج را تجویز می‌نمایند.