آیا فرستادن اظهارنامه نیاز هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۸۷ #20982951

سلام.اخیرا شریک مزرعه کشاورزی اقدام به لوله کشی در مزرعه بدون اظلاع من کرده است. ایا فرستادن اظهارنامه نیازی هست؟ و ایا ایشان میتواند درخواست پول بابت سهم خودش کند؟
ارسال اظهارنامه و چه نوشته شود و در صورت عدم ارسال ایا من متضرر خواهم شد

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون اقدام ایشان سرخود بوده است و شما اذنی به ایشان در این خصوص نداده اید فعلا نیازی به ارسال اظهارنامه نمی باشد

درود بزرگوار
وفق مواد ۵۷۱ تا ۵۸۸ و مستفاد از مواد ۳۰۶ و ۳۳۷ ق.م ، تصرفات شرکا تابع توافقات فی مابین است و بدون اذن شریک امکان تصرفات مادی بر ملک مشاع نیست و چنانچه بدون اذن باشد در حکم عمل فضولی است و شما می توانید اینگونه تصرفات را نپذیرید و تقاضای اعاده به وضع سابق را بخواهید .منتها چنانچه از لوله کشی شریک تان منتفع گردید و از آن استفاده نمایید در آینده مستحق اجرت از شما خواهد بود لذا فرض شما با فرض پرداخت بدهی توسط غیرماذون متفاوت است.
موید باشید

خیر چون اقدام ایشان سرخود بوده است و شما اذنی به ایشان در این خصوص نداده اید فعلا نیازی به ارسال اظهارنامه نمی باشد .

سلام نیاز به ارسال نیست

فعلا نیازی به ارسال اظهارنامه نیست.

با سلام
این موضوع بستگی به توافق طرفین دارد آیا لوله کشی برای ملک ضروری و به نفع طرفین میباشد؟ که در این صورت بایستی با اطلاع شما و در صورت ضرورت بدون اذن شما اقدام کرده و باید سهم خود را بپردازید.
اما در غیر اینصورت بایستی اقدام قانونی نمود و جهت تنظیم اظهارنامه یا اوراق قضایی دیگر به بخش تنظیم اوراق قضایی مراجعه نمایید.
موفق باشید