بابت هزینه الکی که ازم گرفته میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۶۳ #20773115

سلام.
قبل عید تسمه تایم پاره کردم مکانیک‌ گفت سیلندر اسیب دیده دو ملیون واسم فاکتور نوشت، دیروز، بردم چند تا مکانیک نشون دادم گفتن اصلا این مدل با پاره شدن تسمه تایم سیلندر اسیب نمیبینه نمایندگی هم همیونو گفت. میشه الان بابت هزینه الکی که ازم گرفته کاری کرد؟ فاکتور هم دارم.ممنون ازهمتون

مشاوره حقوقی تعزیرات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با ارائه دادخواست استرداد وجوه دریافتی بلاوجه و ارایه فاکتور

با سلام..

با طرح دادخواستی به پیوست فاکتور صادره و شهادت شهود در شورای حل اختلاف بطرفیت مکانیک مربوطه و با ارجاع امر به کارسناس رسمی دادگستری جهت بررسی و ارزیابی میزان خسارات وارده در اینخصوص می توانید اقدام نمائید..
موفق باشید..

بله در صورت دلیل ازجمله شهود و فاکتور و کارشناس میتوانید مطالبه خسارت کنید

ارایه فاکتور و در صورت وجود شهود میتوان مطالبه خسارت کرد و درخواست ارجاع به کارشناس را نیز بدهید

با سلام
با ارایه فاکتور و در صورت وجود شهود میتوان مطالبه خسارت کرد و درخواست ارجاع به کارشناس را نیز جهت ارزیابی خسارت و دلیل ورود خسارت از شورای حل اختلاف نمود