شکایت کردن از پدر به دلیل کتک زدن دختر چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۶۰ پاسخ ۵۵,۴۰۸ #19578

سلام،دختری 21 ساله هستم که از کودکی پدر بزرگ مادر بزرگم مرا بزرگ کرده ام و در حاله حاضر هم در خانه ی آنها زندگی میکنم،در این مدت پدرم شهرستان بودند و الان به مدت 3 سال است که به تهران آمدند و پیش ما زندگی می کنند،در این مدت باعث آزار فراوان برای ما شده‌اند،و مرا کتک هم می زنند حتی تهدید به کشتن هم کرده است،سوال من این است که من در صورت شکایت چه حقی در این مورد دارم؟؟و آیا میتوانم به ایشان بگویم دخالت در کارهای من نکند ودادگاه حقی به من میدهد؟؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۶۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با گزارش ۱۱۰ اگر به پزشکی قانونی مراجع کنید دیه حبس و شلاق با توجه به صدمات متصور است

باسلام بله میتوانیدمستقل زندگی کنید.

سلام شپامیتوانیدشکایت ضرب وجرح وحتی توهین مطرح کنیدچون به سن بلوغ رسیدیدومیتوانیدمستقل باشید

سلام، طرح شکایت کیفری با عنوان ضرب و جرح و تهدید به قتل
شما می‌توانید مستقل زندگی کنید

سلام
بابت خشونت خانگی با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و با توجه به سن تان امکان مستقل شدن وجود دارد.

امکان شکایت کیفری ب جهت تهدید دارید میتوانید برای زندگی مستقل اقدام کنید منعی ندارد

با درود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
امکان مستقل شدن وجود دارد