طلاق میخوام بگیرم از شوهرم ولی راضی نیست, چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۵۰ #18880599

سلام خسته نباشید من ۱ ساله عقد کردم و میخوام از همسرم جدا بشم چون اصلا بمن اهمیت نمیده فوش میده بمن و تا بهش میگم میخوام جدا شم منو تحدید میکنه که میکشمت و.. نمیتونم تحملش کنم خانوادشم اصلا راضی نبودن من عروسشون بشم الانم بمن احترام نمیرارن
شوهرم میگه یا میکشمت یا نمیزارم جدا بشی تروخدا بگین چیکار کنم من ۲۲ سالمه دارم داغون میشم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
دلایلی که اعلام نمودید از مصادیق عسر و حرج هست که اثبات آن کمی دشوار است
پیشنهاد می گردد در این رابطه وکیل داشته باشید

با سلام شما میتوانید با اثبات عسروحرج تقاضای طلاق حاکم نمائید. اثبات عسروحرج مانند ضرب و شتم توسط زوج که در پزشکی قانونی قابل اثبات است همچنین میتوانید بابت توهین هم شکایت کیفری مطرح نموده و هم از باب سوء معاشرت زوج در دادگاه خانواده به استناد ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی تقاضای طلاق نمائید.

باسلام
حق طلاق با زوج است و شما صرفا یا طی شروط ۱۲ گانه موجود در سند نکاحیه یا در صورت اثبات عسر و حرج میتوانید اقدام به طلاق نمایید

اگر تصمیم به جدا شدن دارید میتوانید با استفاده از موضوع سؤ رفتار و سؤ معاشرت یا ضرب و جرح یا توهین در یکی از دادگاههای خانواده از ایشان شکایت نمائید،توصیه میکنم که برای چنین شرایطی وکیل اختیار نمائید.

با اثبات عسر و حرج میتوانید طلاق بگیرید ...البته اثبات عسر و حرج برای شما بسیار دشوار لیکن انجام شدنی است ...

با سلام
شما می توانید با مراجعه به دادگاه خانواده ودادن در خواست طلاق و استردادمهریه برای طلاق اقدام کنید چون سوء رفتار زوج واهمیت ندادن به زوجه خود دلیل بر طلاق می باشد