آثار کبودی و زخم ندارم؛ چه کاری میتونم انجام بدم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۰ #17934852

من یک دختر ۱۵ ساله هستم و مادرم گاهی به دلایل کوچک و پوچ من را مورد ضرب و شتم قرار میدهد

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

راههای زیادی هست ولی درابتدا می توان به مشاوره یا خدمات ۱۲۳اورژانس مراجعه کنید ودرانتها هم از طریق دادخواستی به شورای حل اختلاف مراجعه کن

سلام.پیشنهاد می شود ابتدا با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید. در صورت وجود شهود می توانید اقدام به شکایت نمایید.تشکیل پرونده اورژانس اجتماعی و ارایه آن به دادگاه می تواند به شما کمک نماید.

با سلام
با تماس از طریق شماره ۱۲۳ اورژانس اجتماعی اقدام نمایید
یا با داشتن مدارک و شهود مبنی بر ضرب و جرح توسط مادر از طریق قانون اقدام بفرمایید ( در صورت وجود شهود نیازی به جراحت باقی مانده نخواهد بود ) .

باسلام
چون آثار ضرب وجرح ندارید نمیتوانید اثبات کنید .

با سلام با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و مدرخواست مشاوره بدهید ، اگر ادامه داشت میتوانید از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید

با سلام
شما میتوانید به مشاوره خانواده مراجعه کنید شاید مادرتون دچار مشکل روحی شده باشد مشاوره خانواده فعلا بهترین گزینه هست اگر حل نشد می توانی از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید ودرخواست رسیدگی کنید