میتوان با استعلام در شهر دیگه ای اقدام کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۷ #17746832

با سلام کارهای استعام سند تجاری ملکی در شهر انجام شده به دلیل بیماری و قرنطینه ایا میتوان با استعلام های در شهر دیگه ای اقدام کرد یک دفترخانه میگه اره یکی میگه نه.یکی میگه باید بری اون شهر دفترخانه ای که استعلام به نام اون صادر شده تایبد کنه معامله صورت نگرفته.یکی میگه نه نیاز نیست با همین استعلام ها میتوان و قانونی هست

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
استعلام باید از ثبت محل وقوع مال غیر منقول به عمل آید.

با درود
در دفتر خانه محل وقوع ملک استعلامات صورت گیرد.

از طریق دفتر اسناد رسمی محل وقوع ملک اقدام نمایید لذا باید حضوری در دفترخانه مزبور استعلامات انجام شود

استعلام املاک در دفترخانه ای انجام میشه که سابقه و املاک تجاری در آنجا هست لیکن بنظر میرسد چون الان همه دفترخانه ها استعلام را با سامانه انجام میدهند لذامیشه استعلام کرد ولی باید حضوری پاسخ را بگیرید

استعلام را باید از شهری که ملک(مال غیر منقول) در آن قرار دارد انجام دهید

خیر استعلام در صلاحیت محل وقوع مال غیرمنقول می باشد

استعام سند تجاری ملکی از دفترخانه ای که سند را تنظیم نموده میسر است و باید با مراجعه به دفترخاننه مذکور پاسخ استعلام را دریافت نمایید .