آیا می توانم تحت عنوان کیفری اقدام کنم و بوسیله ضابطین دادگستری وی را پیدا کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۷۴ #15036133

با سلام

بنده مبلغ ۳۰ میلیون طلبکارم و محکوم شده. اعسار نداده ولی اموالی ندارد. فرار از دین هم نمیشود اقدام کرد.
سیمکارت هایش خاموش شده و مغازه هم نیست. آدرس هایش هم غلط هستند.
با توجه به اینکه جلب با این شرایط ممکن نیست، آیا می توانم تحت عنوان کیفری اقدام کنم و بوسیله ضابطین دادگستری وی را پیدا کنم؟

با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع جنبه کیفری ندارد. از اجرای احکام تقاضای صدور برگ جلب نمایید

با درود به دادگاه اعلام کنید وحکم جلب سیاربگیرید

سلام
به دادگاه اعلام کنید وحکم جلب سیاربگیرید

سلام شما قانونا می توانید تقاضای صدور برگ جلب را نمائید

تقاضای صدور برگ جلب نمایید.

باسلام از طریق اجرای احکام درخواست جلب نمایید

با سلام میتوانید جهت جلب ایشان اقدام کنید