خودروی همسرم را که توقیف کرده بودم تصویر آن را بر روی پروفایلم گذاشتم شوهرم می تواند از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲,۳۳۳ #14965390

من ماشین شوهرم با حکم قانونی مصادره کردم و تو پارکینگ ازش عکس گرفتم و روی پروفایل تلگرامم گذاشتم الان شوهرم تهدید به شکایت کرده ،این مسئله چه حکمی داره با چه عنوانی میتواند شکایت کند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جرمی واقع نشده است

با سلام این عمل جرم نیست

یا سلام هر فرد طبق قانون اساسی اختیار شکایت نسبت به دیگری دارد
دوم این که یه عکس هیچ دلیلی بر مضوعیت شکایت ندارد
سوم اگر توضیحاتی در مورد عکس بدهید که منجرب تحریک انزار عمومی در صفحات کلی باشه شما را میتوان به عنوان افشای اسرار خصوصی محکوم نماید .

باسلام
این مورد در قانون جرم انگاری نشده است و در صورت شکایت همسر شما، منع تعقیب صادر خواهد شد چراکه این موضوع دارای وصف مجرمانه نمی باشد.
موفق باشید

بجهت حکم قانونی نمی تواند شکایت کند

عمل شما وصف مجرمانه ندارد پس به این صورت مجازاتی هم به همراه نخواهد داشت.

شما خودرو را به حکم قانون توقیف کرده اید، و نشر عکس خودرو هم فعل مجرمانه نیست ، در صورت شکایت با قرار منع تعقیب مواجه خواهد شد.