چطور از طریق قانون خیانت نامزدم را پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۰ #13509987

سلام من ۳ ماهه نامزد کرده بودم ولی نامزادم هرروز یه برچسپی بهم میزد مثلا بهم میگفت خیانت میکنی منو تنها میذاری اخرو از حرفا چندین بار هم با خانوادش صحبت کردم که مثلا درستش کنن متاسفانه اونا هم انگ بد دلی این چیزا بهم به هرحال خطشو کنترل کردم مچشو گرفتم، ماینی الان هیچ قانونی وجود نداره که ما دستمون به جایی بند بشه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد مدارک و مستندات میتوانید شکوائیه تنظیم نمایید.

با سلام. شما باید ادعای خودتان را مبنی بر خیانت ایشان بتوانید با ارائه مدارک و مستندات معتبر اثبات نمایید. چنانچه مدارک محکمه پسندی از خیانت ایشان در دست دارید برای شکایت اقدام نمایید.

سلام.با استناد به مدارک و دلایل شکواییه تنظیم نمایید...

می بایست ادله کافی برای اثبات موضوع داشته باشید

خیانت همسرتان ادعای شماست و این ادعا باید مستند باشد .‌درصورت داشتن مدارک ومستندات دال برخیانت ، می توانید شکایتی را تقدیم دادگاه کنید

با استناد به مدارک و دلایل مثبته در اختیار شکواییه تنظیم نمایید

باسلام
شما ابتدائا باید نسبت به تهیه و جمع آوری ادله محکم برای محکومیت نامزدتان اقدام نمایید.