اگه ماشینمو بنام کسی بزنم؛ مشکلی ایجاد میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۷۵ #12619699

باسلام.همسرم درخواست مهریه داده از سمت دفتر خونه، واسم یه برگه اومده که به دفتر ثبت مراجعه کنم واسه تعیین و تکلیف اگه ماشینمو بنام کسی بزنم و بعد برم مشکلی ایجاد میشه

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت انتقال ماشین فرار از دین محسوب می‌شود

....تصحیح ........براساس رای وحدت رویه، منتقل کردن اموال توسط فرد به دیگران، قبل از محکومیت قطعی او به پرداخت دین، مصداق جرم انتقال مال به قصد فرار از دین نیست. ممکن است معامله ابطال گردد.

سلام
معامله قابل ابطال است

در صورتی که منع از نقل و انتقال نباشد میتوانید انتقال دهید

سلام عمل شما جرم نیست ولی به دلیل صوری بودن معامله ، قابل ابطال است .

با سلام وقت شما بخیر
اگر این کار را انجام دهید قطعا زوجه می تواند به جرم قرار از دین علیه شما شکواییه ثبت نماید و قصد شما مشخص و واضح است .اما شخص خریدار نیز میتواند با عنوان اعتراض ثالث در خواست الزام به تنظیم سند را از شما بخواهد .می توانید در حضور دو شاهد تاریخ ثبت مبایعه نامه دستی را به تاریخ قبل از تاریخ در خواست صدور اجراییه مهریه ثبت نمایید.که این موضوع نیز از نظر وجدانی امری درست نیست و چنانچه ثابت شود بر علیه خود شما خواهد بود اگر توان پرداخت مهریه را دارید حق قانونی و شرعی همسرتان را با توافق بپردازید در غیراین صورت به صورت اقساط پرداخت نمایید. موفق باشید

باسلام درصورتی که خودرو را انتقال دهید ممکن است به جرم فرار از دین محکوم شوید.