آیا وقتی در کلاهبرداری اصل مال نزد شخص ثالث باشد رد مال ممکن نیست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۰۴ #12135719

سلام
در دادسرا شکایتی داشتم که بعداز تحقیقات دادسرای ، پرونده با قرار جلب متهم به دادرسی به دادگاه فرستاده شد ودر دادگاه رای صادره بشرح ذیل میباشد
============================================= رای دادگاه
شاکی: .......... متهم : ................ نشانی: مجهول المکان اتهام : کلاهبرداری
درخصوص اتهام .......... دایر بر کلاهبرداری یکدستگاه خودرو....... مدل........ به شماره .............. به شرح شکایت آقای .................... دادگاه توجها" به محتویات پرونده قرار جلب به دادرسی صادره از دادسرای عمومی و انقلاب تهران و کیفرخواست صادره شکایت شاکی گزارش و تحقیقات مرجع انتظامی و قرارداد فی مابین شاکی و..............واستعلام صورت گرفته از راهور و دفتر اسناد رسمی بشماره ......... و وجود اصل مدارک مالکیت خودرودر ید شاکی ، وکالت نامه بشماره ..........ازدفترخانه ش............و عدم حضور متهمه در دادسرا و دادگاه و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده دادگاه بزه انتسابی به نامبرده را محرز و مسلم تشخیص، و مستندا" به ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین اختلاس وارتشاء وکلاهبرداری متهمه را به تحمل ............ و رد اصل مال خود رو ........ در حق شاکی و پرداخت جزای نقدی درحق دولت محکوم می نماید. رای صادره غیابی.و...................
رئیس شعبه ............
چون رای صادره غیابی بود از این جهت بعد از اتمام مهلت واخواهی ، تجدید نظرخواهی (۴۰ روز) پرونده به اجرای احکام رفت و بعد چند روز برایم اس ام اس آمده که آدرس متهم را اعلام کنم.
سوال
و اگر پیدا نشد چی میشه توضیح : در چند آدرسی که، از دفتر خانه ، اداره ثبت شرکتها ، بانک و.....بدست آمد ولی دادسرا موفق نشد متهم را پیدا کند ونهایتا" اگهی روزنامه دادند، اجرا ی احکام با توجه به رای صادره ( رد اصل مال) که در استعلام دریافتی از پلیس راهور محل خودرو، و مالکیت آن نزد شخص ثالث مشخص شده است چرا سند را باطل و خودرو را توقیف نمی کند؟ من از چه را هی میتوانم متهم فراری را پیدا کنم؟ لطفا" راهنمائیم کنید.
سپاسگزم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام برای پاسخ دقیق به بررسی مدارک و مستندات نیاز می باشد.

با درود به قاطعیت نمی‌توان اظهارنظر کرد اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

درود بر شما . عین مال که نزد ثالث است قابل توقیف و استرداد میباشد برای اطلاعات بیشتر از خدمات بر خط یا مشاوره آنلاین استفاده کنید

با سلام
در صورتی که قبل از انتقال خودرو به شخص ثالث مالکیت آن متعلق به شما بوده است می توانید با استناد به رای کیفری صادره نسبت به ابطال سند مالکیت شخص ثالث اقدام نموده و خودرو را مسترد نمایید.

با درود برای پاسخ دقیق نیاز به بررسی مدارک است

با درود..
اظهار نظر قطعی نیازمنـد بررسی مدارک و مستندات و ارائه توضیـحات از جانب شـما می باشـد..
در صورت لزوم از سـرویس های مشـاوره تلفنی و برخط اسـتفاده نمایید..

درود
اگر مالکیت شما مقدم بر شخص ثالث است قابل توقیف می باشد.