آیا امکان فسخ قرارداد اجاره قبل از موعد آن وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۵۱۷ #11020

با سلام
ما 15 بهمن قرار شد مغازه ای اجاره کنیم.با توجه به مشکلات موجر و مستاجر قبلی بالاخره 15اسفند تحویل گرفتیم و22ام شروع به کار کردیم.با 1.5م اجاره و 13م رهن.الان بعد از حدود دو ماه با توجه به اینکه مغازه اجاره و وامهامون رو در نیاورد درخواست فسق کردیم.و قرارداد دوباره ای نوشتن مبنی بر اینکه تا خرداد باشیم و اگر مستاجری تازه پیدا شد رهن مارو کامل بدن و مغازه رو پس بگیرن.اگر پیدا نشد ما خرداد ماه تخلیه کنیم و تا 9شهریور مستاچر پیدا بشه یا نشه موظف به پرداخت رهن ما خواهد بود.
و همچنین ما برای اجاره فروردین اردیبهشت و خرداد چک دادیم اما چون نتونستیم پرش کنیم قرار شد از رهن برداره.بنظر شما ما چطور می تونیم این مشکل رو سریعتر حل کنیم و به پولمون برسیم.صاحب مغازه هم از حالا ادعای بی پولی می کنه.ما هم اول زندگیمونه دوتا وام بزرگ برداشتیم برای رهن.و واقعا به پولش نیاز داریم.اینطور که معلومه نه تنها تا شهریور پولمونو نمی بینیم بلکه ممکنه تا بعد اون هم نده.بنظر شما ما چیکار کنیم.ایشون داداششون حقوق خوندن و یه امتیازی براش هستن.اما ما بی تجربه و بی کسیم.ممنون از مشاوره شما عزیزان.

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست گرامی به دلیل اینکه قرارداد اجاره ی شما به مدت یکسال میباشد و شما زودتر از موعد قصد تخلیه محل مذکور را دارید لذا شما فقط با توافق با مالک میتوانید زود تر به پول خود برسید زیرا شما حقی بر پول پیش خود تا پایان مهلت اجاره نخواهید داشت.دیگر اینکه میتوانید مستاجر جدیدی پیدا کنید و او را جایگزین خود کنید ( با رضایت مالک )
موفق باشید