طلاهایی که همسرم برام خریده را موقع طلاق میتونه ازم بگیره؟

پرسیده شده
۳۶ پاسخ ۶۹۳ #10854505

باسلام و وقت بخیر میخاستم بدونم طلاهایی که همسرم واسم در طول زندگی خریده را موقع جدایی میتونه ازم پس بگیره؟درصورتی که فاکتورهاش دست خودمه و میتونم از بینشون ببرم تا سندی دستش نباشه ،باتشکر

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. درصورت موجود بودن عین طلاها، میتواند استردادانهارابخواهد

با درود
در صورت موجود بودن قابل استرداد است.

باسلام.اگر عینا موجود باشند بله.

هبه قابل رجوع است مگر عین آن موجود نباشد.

اگر طلاها موجود است باید مسترد شود بهتر است در این خصوص از وکلای سایت مشاوره دریافت نمایید

سلام درصورتی که عین طلا ها موجود باشد میتواند برای استرداد آنها اقدام نماید

با سلام
طلاها و کادوهایی که زوجین برای یکدیگر خریده اند در حکم هبه بوده و با درخواست هر یک قابل استرداد است.