نه بیمه ام میکند و نه نامه تعدیل و اخراج میدهند و حدود ۶ ماه هم است هیچ حقوقی پرداخت نکرده اند چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۸۸ #10546955

با سلام و خسته نباشید . بنده از سال ۱۳۸۰ در یک شرکت مهندسان مشاور (سد سازی) مشغول به کار می باشم که از سال اول حق بیمه تامین اجتماعی برایم پرداخت شد. الان متوجه شدم که کارفرما در بین سالهای ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶ حق بیمه برایم رد نکرده وهمچنین باز هم از آبان سال ۱۳۹۹ تا خرداد ۱۴۰۰ هم مجددا حق بیمه رد نکرد که معترض شدم که چرا بیمه ام را قطع کردید میگویند دیگر در لیست بیمه جا نداریم .و همچنین کلا از اول کارم هیچ سالی را سنوات پرداخت نکرده اند و هیچ قراردادی هم ندارم . ازسال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۰ حقوق را به صورت چک پرداخت میکرد بدون هیچ مزایایی( حق اولاد و مسکن و غیره) ولی از ۱۳۹۰ به بعد حقوق را به صورت نقدی به حسابم واریز میکرد. الان نه بیمه ام میکند و نه نامه تعدیل و اخراج میدهند و حدود ۶ ماه هم است هیچ حقوقی پرداخت نکرده اند و میگویند هر کاری دوست داری بکن پول نداریم .لطفا راهنمایی کنید جهت بیمه هایی که رد نشده و حقوق و سنواتی که پرداخت نشده . ممنون از لطف شما

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،شما میتوانید از طریق اداره کار با مستندات و مدارک لازم اقدام نمایید

به اداره کار طرح ‌شکایت وکلیه حقوقی که کارفرما پرداخت نکرده لحاظ کنید

شما شکایت خود را دال بر الزام به پرداخت بیمه وکلیه حقوق معوق از اداره کار بخواهید وتحقیق لازم را بعمل می‌آورند ورای صادر میکنند

با سلام،شما میتوانید از طریق اداره کار با مستندات و مدارک دال بر ارتباط کاری از جمله استشهادیه و استناد به شهادت شهود حق و حقوق خود را کامل مطالبه نمایید.

می توانید ازطریق اداره کار شکایت کنید

باسلام شمامیتوانیدازطریق هیت تشخیص اداره کارشکایت وپیگیری نمایید

سلام میتوانید از طریق اداره کار اقدام نماییدبا مدارک ومستندات کافی