آیا امکان تقسیط سفته وجود دارد؟

پرسیده شده
۴۰ پاسخ ۴۲,۹۹۴ #10231

اگر از کسی سفته داشته باشم و وضع مالی خوبی نیز نداشته باشد و بالطبع قاضی هم با علم به وضع مالی بد ایشان و نرفتن ایشان به زندان، چگونه می توانم به پول خود برسم؟ و آیا می شود مبلغ سفته را قسط بندی کرد؟ و اگر باز اقساط را پرداخت نکرد چه!!

مشاوره حقوقی سفته
۴۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام و احترام خدمت شما هموطن گرامی
در این مورد در صورت عدم ملائت خوانده وتقاضای ایشان حکم به اعسار وتقسیط صادر می گردد و در صورت عدم پرداخت اقساط برگ جلب صادر می گردد.
موفق و موید باشید

بنام خدا،در صورت قبول اعسار توسط دادگاه امکان تقسیط وجود دارد.در صورت عدم پرداخت اقساط جلب متعهد ممکن است.

باسلام
در صورت اثبات اعسار در محاکم قضایی ، تقسیط امکان پذیر بوده و در صورت عدم پرداخت اقساط نیز امکان صدور جلب شخص نیز میسر می گردد.

بله با طرح دعوا و محکومیت قطعی در صورت نداشتن مال ویا استطاعت خوانده میتواند تقاضای اعسار و تقسیط از دادگاه را بخواهد

از اختیارات قاضی دادن مهلت عادله جهت ادای دین است و نظر ب مواد۳و ۱۰و ۱۱ قانون نحوه اجرا محکومیتهای مالی با قبول درخواست اعسار و پذیرش آن حکم ب تقسیط بدهی شما ب طلبکار وجود دارد

با سلام شما بایداگر مال جدیدی از وی پیدا کردین معرفی کنید

با سلام و ادب
در صورتی که اعسار ایشان قبول شود قسط بندی خواهد شد.و در هر قسط اگر پرداخت نگردد شما می تونین حکم جلب بگیرین