آیا از متصرف میتوانم درخواست کل خسارتم را بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۰۴ #09586125

سلام
بنده یک ملکی را در روستا با سند عادی خریداری کردم دو روز بعد از خرید ملک را به کس دیگری فروختم و قرار شد حداکثر ۱۵ روز بعد ملک رو تحویلش بدم
یک سری افراد اومدن و از روی دشمنی یه بخشی از ملک رو تصرف کردند و باعث این شدند بنده بابت عدم تحویل ملک مبلغ ۴۵۰ ملیون تومان ضرر و زیان معامله بدهم
حالا در صورتیکه در پرونده تصرف عدوانی پیروز بشوم آیا از متصرف میتوانم درخواست کل خسارتم را بکنم در ضمن تاییده فسخ معامله رو هم در دادگاه گرفتم

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان مطالبه خسارت از ایشان وجود دارد

بله چون ملک را غصب کردند در نتیجه خساراتی که به شما وارد کردند قابل مطالبه میباشند.

با درود بله موفق شوید خسارات قابل مطالبه است

سلام اگر جهت بروز ضرر و وجود خسارت را اثبات کنید بله چنین امکانی وجود دارد