آیا دفتر اسناد رسمی می تواند رای دادگاه را اجرا نکند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۲۴ #07986949

ما ملکی را در سال ۱۳۹۰ پیش خرید کرده بودیم که مبایعه نامه دستی در مشاور املاک تنظیم شد که فروشنده طبقه ۳ را به ما فروخت
اما هنگامی که ملک آماده شد واحد ۳ را به سازنده داد و طبقه اول را به ما داد
مبایعه نامه کد رهگیری داری که ما گرفتیم در آن فقط متراژ و پلاک ثبت شده و طبقه و واحد قید نشده است ما درخواست الزام به سند دادیم و در دادگاه بصورت کامل قاضی موضوع را بررسی و در نهایت حکم به نفع ما صادر شد و فروشنده ملزم به انتقال سند شد که فروشنده حاضر به انتقال نشد و دادگاه ما را به دفتر اسناد رسمی ارجاع داد
حالا که به بحث انتقال سند رسیده ایم سر دفتر دار ایراد گرفته که طبقه سوم اینجا مطرح است نه طبقه اول
در صورتیکه قاضی با اشراف کامل به این موضوع حکم نهایی را صادر کرده است
آیا ایشان می تواند حکم دادگاه را اجرا نکند؟؟ ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،رای دادگاه لازم الاجرا است.

سلام
رای دادگاه برای همگان لازم الاجرا است

سلام رای دادگاه لازم الاجرا میباشد...

خیر رای دادگاه برای مراکز مربوط لازم الاجراست و تمرد از آن امکان ندارد

سلام رای دادگاه لازم الاجرا میباشد.

با سلام خیر را یدادگاه برای همه لازم الاجرا می باشد

با سلام
سردفتر باید دستور مرجع قضایی را اجرا کند و اگر حاضر به انجام آن نیست می تواند مراتب را از مراجع قضایی استعلام کند و در صورتی که شکی در این مورد دارد ، با دستور قضایی از خود رفع تکلیف نماید