ضرب و شتم چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۱۳ #06760553

همسرم هیچ مصرف دارویی و موادمخدر ندارد ولی
بیشتر مواقع از خود بیخود می شود و پسر نوجوانم رو تا حد مرگ می زند و بعد از مدت کوتاهی آروم شده و دلجویی می کند و منم اگر مداخله کنم مورد ضرب و شتم قرار می دهد؟حکم دادگاه چیست؟چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام طبق نظریه پزشکی قانونی دیه مشخص می شود.

با سلام وقت بخیر
این موضوع جرم است و در دادسرا و دادگاه با ارائه مدارکی مانند گزارشات پلیس و پزشکی قانونی قابل پیگیری می باشد .

سلام امکان اقامه دعوا در این خصوص را دارا می باشید و با توجه به حالت خطرناک ایشان بهتر است ضمن دعوا درخواست ارجاع ایشان به پزشکی قانونی جهت احراز سلامت روانی را دهید

سلام بر اساس نظر پزشک قانونی دیه تعین میشود .

با توجه به صدکمه وارده که از سوی پزشکی قانونی مشخض می شود از سوی دادگاه تعیین مجازات خواهد شد

به نظر میرسد ایشان دچار مشکلات روحی و روانی دوشخصیتی یا اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی باشند از دادگاه درخواست طلاق بکنید بدلیل جنون زوج سپس ایشان به پزشکی قانونی ارجاع میشوند

با توجه به میزان صدمه و نظر پزشکی قانونی دیه تعیین می گردد