همسایه درست نمیکنه و همچنین وسایل اضافی خودشو تو راه پله و پشت بام میگذاره چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۴۳ #06392411

سلام و عرض ادب
بنده مدیر ساختمات هستم حدود یک ماه است که کولر یکی از واحد ها نشتی دارد بارها و بارها تذکر داده شده ولی متاسفانه همسایه درست نمیکنه و همچنین وسایل اضافی خودشو تو راه پله و پشت بام میزاره چطوری میتونیم مشکلمونو حل کنیم با توجه به اینکه همه شاکی هست

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت مزاحمت قابل طرح است.

سلام
دادخواست رفع مزاحمت بدهید .

تقاضای رفع مزاحمت کنید.

درود دادخواست الزام به رفع مزاحمت دهید

بادرودوسلام دادخواست الزام به رفع مزاحمت را تقدیم و تنظیم نمایید.

باسلام
میتوانید دادخواست الزام به رفع مزاحمت و تصرف غیرمجاز را ارایه نمایید.

درود
ابتدا اظهارنامه دهیدسپس در صورت عدم ترتیب اثر تامین دلیل نموده و رفع مزاحمت مطرح نمایید