هزینه اشتراک گاز و برق باید بدیم بهش؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۶۲ #04503733

خونه ای موجوده که صاحبش فوت شده و الان; چند ورثه داره
یکی از ورثه ها رفته به اسم خودش اشتراک گاز و برق و تلفن گرفته
الان کل ورثه اون خونه رو فروختن
اون کسی که اشتراک گاز و آب و برق به اسم خودش گرفته بود میگه که بقیه ی ورثه باید به اندازه هزینه اشتراک برق و ....بهش پول بدن بعد از بین پول باقی مونده بین همه ی وراث تقسیم کنن
میخواستم بدونم از لحاظ قانونی چجوریه؟
باید بهش پول بدیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر کس سهم خودش را باید بپردازد

با سلام و درود . اگر ایشان با هزینه خود انشعابات را دریافت کرده است باید به نسبت سهم الارث سهم خود را پرداخت نمایید .

هر ورثه به نسبت سهم خود باید پرداخت نماید

با احترام وراث به اندازه سهم الارث خود باید سهم اورا بپردازند

بادرودوسلام هرکس باید حصه خودش را بدهد.

سلام بله میبایست به ایشان هزینه بدهید

سلام
بله اگر هزینه ها رو به تنهایی تقبل نموده باید هر یک از وراث به نسبت سهم الارث خود پرداخت نمایند .