خانمم میتوانند این اموال توقیف کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۷۶ #02619647

حدود ۸ ماه هست ازدواج کردم و خانمم درخواست مهریه کرده و هر چی بهش میگم متاسفانه گوش نمیده و دارایی من یک خونه که در رهن بانک می باشد و یک امتیاز اپارتمان که هنوز به نامم نشده و یک خودرو سواری معمولی

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز منزل شما هرچند در رهن بانک میباشد ولی قطعا قابل توقیف است و فقط تا زمانی که تکلیف رهن از طرف بانک مشخص نشده قابل فروش نیست.لکن پس از توقیف و طی مراحل اجرایی باید اثبات کنید بسته به محل و متراژ در شان شما هست.امتیاز نیز قابل توقیف است اگر مدرکی دال برخرید توسط شما داشته باشند .(ثبت در مدارک).نوع و مدل خودرو در مستثنیات بودن تاثیر ندارد.و قابل توقیف است.

به نظر قاضی بدوی رسیدگی کننده دارد که آیا اموال مستثنیات دین و مازاد است یا خیر ، بنظرم خودرو و امتیاز ذکر شده قابلیت بیشتری جهت توقیف و فروش آنها وجود دارد

خودرو و امتیاز آپارتمان به عنوان مهریه قابل توقیف است لاکن خانه که در رهن است در صورت متعارف بودن مشمول مستثنیات دین خواهد بود

سلام و درود، منزل شما در صورتی که فراتر از شان نباشد توقیف نمی گردد و البته با توجه به رهنی بودن آن اصولا منتفی‌خواهد‌ بود، و اما خودرو قابل توقیف می باشد مگر اینکه وسیله ی مهم کسب معیشت محسوب گردد، امتیاز آپارتمان نیز با توجه به عدم ثبت به نام شما موثر نخواهد بود؛ در پایان توصیه می گردد با همسرتان صحبت کرده و به همراه وی به مشاور خانواده مراجعه نمایید؛ آرزوی عاقبت بخیری.

اگر سند خودرو بنام خودته فقط میتونه ماشین را توقیف کنه ولی اگر خودرو وسیله امرار معاش خود و خانواده ات باشه نمیتونه همچنین اگر امتیاز آپارتمان را نتونه ثابت کنه و یا شما قبلا به کسی انتقال داده باشید اون را هم نمیتونه توقیف کنه خونتون هم از مستثنیات دین هست و توقیف نمیشه تلفن هم وسیله ضروریه دراین جامعه پس بنظرم توقیف نمیشه

اگر خودروی شما وسیله ی امرار معاشتان نباشد توقیف خواهد شد همچنین امتیاز آپارتمان هم قابل توقیف هست اما منزلتان به احتمال زیاد جزء مستثنیات دین محسوب گردد و توقیف نگردد

امتیاز آپارتمان درصورت ثبت رسمی امتیاز و نیز خودرو قابل توقیف است. همچنین یک چهارم حقوق