آیا پیامک ها و مکالمات ضبط شده تهدید امیز اون اقا محکمه پسند هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۱ #02594861

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی
بنده چندوقت پیش چکی رو که از شخصی داشتم برگشت زدم و حالا ایشون در عوض پرداخت بدهی شروع کردن به برقراری تماس ها و ارسال پیام های توهین و تهدید. از انجایی که خانمی مجرد هستم و پدرم هم به تازگی به رحمت خدا رفتن و از حمایت هیچ مردی برخوردار نیستم چطور میتونم به طور قانونی جواب اون شخص رو بدم ؟ ایا پیامک ها و مکالمات ضبط شده تهدید امیز اون اقا محکمه پسند هست ؟لطفا من رو راهنمایی بفرمایید. باتشکر از شما

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیامکها و مکالمات ضبط شده تهدید آمیز قطعا محکمه پسند است و شکایت خویش را حتما انجام‌دهید .‌

سلام
بله میتوانید اقدام به طرح شکایت نمایید اما اصولا در اینگونه موارد باتوجه به ادله ای که مطرح نمودید حصول نتیجه قطعی نمیباشد.

میتوانید به استناد پیام ها و سابقه تماس ها از ایشان شکایت کیفری نمایید تا بابت اینگونه رفتارها مجازات شوند .

اگر متن پیامک ها به نحوی باشد که عنوان تهدید را داشته باشد و از طرفی دیگر سیم کارت به اسم آن شخص ثبت شده باشد میتوانید از وی شکایت نمایید.
هرچند که پیامک و صدای ضبط شده دلیل نیست ولی در علم قاضی به جهت محکومیت فرد تاثیر گذار است.
اولا: در خصوص متن پیامک ها که جنبه توهین دارد یا تهدید و نیز نحوه طرح شکایت با وکیل صحبت نمایید.
ثانیا :در متن شکایت خود از اسم ین فرد استفاده ننماید و صرفا از مالک شماره همراهی که پیامک تهدید ارسال نموده است شکایت نمایید.