آیا راه قانونی در جهت رسیدن این جانب به حق و حقوق و سهم ارثیه پدری وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۴۷ #01480788

سلام وقت بخیر.
پدر بنده حدود سی سال پیش فوت کردند. در این مدت تقسیم سهم ارثیه ایشان انجام نشده و یکی از فرزندان ایشان بدون رضایت سایر وراث اقدام به زراعت در املاک پدری نموده اند.در حال حاضر بنده هم مدارک و اسناد مربوط به املاک را پنهان کرده اند و بنده اصلا از متراژ و موقعیت املاک اطلاع ندارم.در این شرایط آیا راه قانونی در جهت رسیدن این جانب به حق و حقوق و سهم ارثیه پدری وجود دارد؟
سپاش

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید اول انحصار وراثت کنید بعد تحریر ترکه با استعلام از ثبت و آنهایی که ثبتی نیست تامین دلیل و شهادت شهود و درخواست تقسیم ماترک و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف، مگر اینکه مدارکی دال بر مالکیتش نسبت به زمین ارائه و تایید شود.

درودباید دادخواست گواهی انحصار وراثت بدهید.

با سلام
باید دادخواست گواهی انحصار وراثت بدهید. سپس دادخواست تحریر و تقسیم و فروش ترکه... البته برای تحریر ترکه یا باید درخواست استعلام از ثبت بنمایید یا اگر اموال و املاک ثبتی نیست درخواست تامین دلیل با جلب شهادت شهود بدهید. یا استشهاد محلی تنظیم نمایید

با گرفتن گواهی حصر وراثت ،درخواست تحریر ترکه و تقسیم ماترک و مطالبه سهم الارث خود را تقاضا کنید

سلام ..
ابتدائا انحصار وراثت ، متعاقبا تحریرترکه اعم از اموالی که بطور رسمی ثبت شده باشد یا اموالی که سند رسمی ندارد ، سپس تقسیم ترکه ، اجرت المثل ایام تصرف ایشان بمیزان سهم الارث شما . مگر ایشان سند یا مدرکی را ارائه دهد که مثلا این ملک را در زمان حیات پدر ، از پدر خریده یا پدر به ایشان صلح کرده یا بخشیده و یا هر مورد دیگری که ممکنست مالکیت ایشان نسبت به ملک را استوار کند .

با سلام
شما میتوانید دادخواست تحریر ترکه و بعد از آن دادخواست تقسیم ترکه نمایید و اجرت المثل ایام اتصرف را نیز متصرف دریافت نمایید !

باسلام
با اخذ گواهی حصر وراثت ،درخواست تحریر ترکه و تقسیم ماترک و مطالبه سهم الارث خویش را تقاضا نمایید