راهی هست که بتونم وصلش کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۷۲ #01136118

خانمی ۴۸ ساله با سه تا بچه که یکی ازدواج کرده و یه دختر ۱۴ و پسر ۱۲ کنار خودم دارم که سرپرستیشون با منه بخاطر اعتیاد از همسرم جدا شدم و الان بیکارم شرایط خیلی بدی داریم و به لطف کمک فامیل و همسایه ها روزگار میگذرونیم و حتی خونه هم نداریم و تو اتاق دامادم زیر منت هستم برادر من سال ۶۷ شهید شده و حقوق ایشونو پدرومادرم میگرفتن که ده سال پیش فوت شدن و حقوق قطع شد الان به من گفتن که میتونم دوباره وصلش کنم منم رفتم بنیاد شهید بعد کلی دوندگی حالا گفتن که وصل نمیشه چون طلاق شما بعد قطع شدن حقوق ثبت شده حالا من نمیدونم با دوتا بچه چیکار کنم بخدا بدجور گرفتارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام ،خداوند همه شهدا وبرادر شما را قرین رحمت خودش قرار بدهد انشاالله.وفق قانون امکان برقراری حقوق برای شما وجود ندارد. ولیکن پیشنهاد می گردد برای سایر مزایایی که بتونید از آن بهره مند گردید از ارگانی که برادر شما در آنجا خدمت نمودند یا از طریق آن ارگان برای اعزام به جبهه اقدام نمودند مثلا ارتش،سپاه......می توانید تقاضانمایید.حتما ترتیبی برای خارج شدن از این وضعیت نامساعد مالی کمک خواهند نمود.

از طریق بهزیستی و کمیته امداد پیگیری کنید.

بادرودوسلام به بهزیستی و کمیته امدادمراجعه نمایید.

درود بر شما، هرچند مساله از طریق ریاست بنیاد قابل بررسی‌ست، لکن بهتر است شما از طریق کمیته امداد یا بهزیستی نیز اقدام نمایید.

با درود چاره جز مراجعه به بهزیستی و کمیته امداد نمی‌باشد

سلام، متاسفانه راهی نیست لیکن می توانید اعتراض خود را به رییس مربوطه ارائه دهید شاید دهد

با سلام
به نظر می رسد که امکان برقراری مستمری وجود داشته باشد چون هدف از مقررات قانون دادن مستمری به اناث حمایت از زنان فاقد سرپرست و درآمد و حفظ کانون خانواده و جلوگیری از معضلات اجتماعی آنها بوده مواردی بوده که وضعیت آنها مشابه شما بوده و مسمری برقرار شده می توان با راهنمایی وکیل متخصص در دیوان عدالت اداری شکایت و اداره مربوطه را را ملزم به اجرای قانون کرد