ایا ممکنه سند من ابطال بشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۲۹ #00383529

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز. بنده در تاریخ ۱۴۰۰/۳/۹ یک دستگاه پژو به قیمت ۱۵۳ میلوین تومان از شخصی به نام علی خریدم و مبلغ ۱۲۰میلون نقدا پرداخت نمودم و ۳۳ میلیون پای سند. و قرار شد تاریخ ۱۴۰۰/۴/۲۰ در محضر سند بنامم شود که فروشنده حضور پیدا نکرد و متواری شده و متوجه شدم که فروشنده ماشین را از شخصی به نام رضا که بنگاهی میباشد خریده و فقط ۴۵ میلیون پیش داده و خودرو را تحویل گرفته و سند زدن را منوط به پرداخت دو فقره چک ۷۳ میلیون تومانی به تاریخ ۱۴۰۰/۳/۲۰ و۱۴۰۰/۴/۲۰ نموده و هردو چک برگشت خورده. در همین حین بنده با توافق با فروشنده اصلی رضا و فروشنده خودم علی که متواری بود و تلفنی در تماس بودیم دو وانت که هرکدام مبلغ ۷۳ میلیون تومان معادل چکها به فرد بنگاهی دادم و قولنامه وانت ها فقط نوشته شد که از من خریده قرار شد سند به نامم شود و من هم سند وانت هارو بنام فروشنده بنگاهی کنم و ضمنا بنگاهی با شخصی که برگه سبز بنامش بود به نام محمد تماس گرفت و گفت که در اسرع وقت بیا سند رو به نام خریدار بکن.و از ما خاست تا سند وانت هارو بزنیم.که من قبول نکردم و گفتم همزمان سندها زده شود و قهر کرد که چند روز گذشت.و خود صاحب پلاک با من تماس گرفت و در محضر حاضر شدو سند بنامم شد حالا بعد دو ماه شخص رضا مدعی است که سند بدون اجازه او به نام من شده و شکایت نموده و درخاست ابطال سند را کرده و میگوید صاحب پلاک یکبار به من وکالت داده چجوری سند بنام شده و مدعی است که قولنامه ای که با علی نوشته به دلیل پاس نشدن چکها فسخ شده و سند باید ابطال گردد در حالی که پیامک با بنده در خصوص وانتها و تماسش با صاحب پلاک و شاهد موجوده ایا ممکنه سند من ابطال بشه؟ و نکته دیگر اینکه چگونه طلب خود را از علی دریافت کنم با توجه به اینکه بدهی ایشان را پرداخت نموده ام و چکهای علی نزد رضا مانده و ضمنا سند وانتها نزد من میباشد . با تشکر

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ، موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد.

سلام اظهارنظر نیاز به بررسی بیشتر موضوع دارد.

سلام موضوع نیازمند بررسی بیشتری می باشد‌‌

باسلام
نیازمندبررسی مدارک وتوضیحات بیشتری میباشد

با سلام موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد

سلام.اظهارنظر نیاز به بررسی بیشتر موضوع دارد.

سلام
با توضیحات داده شده رضا وکالت در فروش داشته یا صاحب اصلی سند،انتقال را انجام داده که در هر صورت قابل ابطال نیست