چگونه از اتهام انتشار عکس دفاع کنم؟
با سلام. با اینکه من عکسی منتشر نکردم، هنگام بردن به کلانتری، دایی خانم جلوی مرا گرفت و با کلانتری گفتند کار تو است. من هم گفتم با رئیس امنیت هماهنگ بودم و میبردم آنجا. ولی به قاضی گفتم اگر در ماشین کسی دیگر مواد پیدا شده بود، آیا کار من بود؟ قاضی گفت بله، و با اینکه گفتم امنیت اخلاقی در جریان است و نامه هم نوشتند، به من گفت رفتی زندان. من هیچ عکسی را منتشر نکردم و در آن عکسها، عکس من هم بود. الان چه جرمی دارم و چه کار کنم؟
بیشتر وکلا معتقدند پرسش ابهام دارد و نیازمند بررسی دقیقتر است، اما برای دفاع در انتشار عکس باید اثبات کنید که انتشار کار شما نبوده یا شاکی دلیلی بر انتساب آن ندارد.
اینکه اتهام چطور پیش میرود به مدارک دیجیتال و ادلهای بستگی دارد که مشخص کند تصاویر دقیقا چگونه و توسط چه کسی منتشر شدهاند.