نحوه ی گرفتن مهریه چطور انجام میگیرد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده

شوهرم رفیق باز است قبلا هم ماری جوانا ازش دیدم میخوام طلاق بگیرم و مهریه هم میخوام هیچ مدرکی هم الان ندارم چکار باید انجام بدم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

مطالبه مهریه از طریق دفترخانه صادرکننده سند ازدواج و اجرای ثبت امکان‌پذیر است، اما طلاق از طرف زن نیازمند اثبات عسر و حرج و ارائه دلیل است.

این مسیر کلی دریافت مهریه است، اما موفقیت در طلاق به مدارکی که بتوانید برای اثبات ادعاهایتان ارائه دهید بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

جدایی مهریه از طلاق و لزوم اثبات عسر و حرج

گرفتن مهریه و تقاضای طلاق دو موضوع کاملاً جداگانه هستند. برای وصول مهریه می‌توانید مستقیماً به دفترخانه‌ای که سند ازدواج را صادر کرده مراجعه کنید و درخواست صدور اجرائیه بدهید تا در صورت وجود مال، توقیف انجام شود. در مقابل، برای طلاق از طرف زن باید عسر و حرج خود را ثابت کنید و صرف ادعای اعتیاد بدون داشتن مدرک کافی نخواهد بود. بنابراین برای طلاق نیاز به ارائه دلایل محکمه‌پسند دارید ولی مطالبه مهریه حق شماست و نیازی به اثبات این موارد ندارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر

حسین رضایی مقدم

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با مراجعه به دفترخانه ای که سند ازدواج شما را صادر کرده تقاضای صدور اجرائیه برای وصول مهریه نمائید. چنانچه بتوانید از همسرتان اموالی را به واحد اجرای اداره ثبت معرفی کنید، نسبت به توقیف آن اقدام می شود. پیشنهاد میکنم جهت بررسی بیشتر تقاضای ارزیابی حقوقی نمائید.

محمد همتی پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۲(۹ نظر)

گرفتن مهریه و طلاق دو امر مجزا هستند
طلاق نیازمند بخشش کل مهریه در طلاق اکراهی یا ارائه دلیل مبنی بر هر ادعایی است

احمد شهریاری

احمد شهریاری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

طلاق حق مرد است و مهریه حق زن .برای طلاق نیاز به ارایه دلیل دارید ...برای مهریه میتوانید اقدام کنید و طرح دعوا کنید

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود مهریه قابل مطالبه است از طریق دفترخانه وقوع عقد نکاح اقدام کنید
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا

علی اصغر نادری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۱۴ نظر)

با سلام
مهریه قابل مطالبه است و باید زوجه عسر و حرج را اثبات کند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید