امکان شنود یا ثبت تماس کنفرانسی توسط اپراتور و گوشی تلفن همراه

پرسیده شده ۲ روز پیش۶ پاسخ ثبت شده

یکی از دوستان با دو نفر که شماره تماس یکدیگر را نداشته‌اند تماس کنفرانسی برقرار کرده است؛ به این صورت که فقط دوست بنده شماره هر دو نفر را داشته است. آیا در تاریخچه گوشی یا سوابق اپراتور مشخص می‌شود که تماس به صورت کنفرانسی برقرار شده است و آیا امکان شنود یا دسترسی به محتوای مکالمه وجود دارد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اپراتورها محتوای مکالمات را ضبط نمی‌کنند و شنود فقط با دستور مقام قضایی ممکن است. همچنین در ریزمکالمات عادی تنها زمان، مدت و شماره‌ها ثبت می‌شود، هرچند ممکن است رد تماس کنفرانسی در سوابق فنی اپراتور یا تاریخچه گوشی بماند.

امکان پیگیری یا استعلام مکالمات شما به نوع پرونده و وجود یا عدم وجود دستور قضایی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

ثبت و شنود تماس کنفرانسی توسط اپراتور

اپراتورهای تلفن همراه محتوای تماس‌ها را ذخیره نمی‌کنند و دسترسی به صوت مکالمه بدون مجوز قضایی امکان‌پذیر نیست. دستور شنود یا استخراج سوابق فنی نیز طبق قانون صرفاً در جرایم مهم و با حکم قاضی صادر می‌شود. در پرینت و ریزمکالمات معمولی فقط شماره‌ها، تاریخ و مدت مکالمه درج می‌شود و برچسب کنفرانسی ثبت نمی‌گردد، اگرچه ممکن است در سوابق عمیق‌ترِ فنی یا تاریخچه گوشی رد تماس‌ها مشخص باشد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر

سیما حشمتی

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲۶ نظر)

با سلام واحترام
بله، تماس کنفرانسی ممکنه در سوابق فنی اپراتور قابل شناسایی باشه؛ حتی اگر دو نفر شماره همدیگه رو نداشته باشن. البته نمایش اون در ریز مکالمات معمولی قطعی نیست. محتوای مکالمه هم با ریز مکالمات قابل دسترسی نیست و شنود تابع شرایط و مجوز قانونی، طبق ماده ۱۵۰ آیین دادرسی کیفریه.

سمانه پیرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳ نظر)

سوابق اپراتور فقط شماره زمان و مدت را ثبت می‌کند و برچسب کنفرانسی ندارد در گوشی ممکن است چند ورودی ثبت شود شنود محتوا بدون حکم قضایی ممنوع است و اپراتور محتوا را ضبط نمی‌کند

علی فتحی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۹ نظر)

درود
خیر، صرفاً زمان و مدت زمان مکالمات نشان داده می‌شود و برای استعلام و استخراج نیاز به دستور مقام قضایی می باشد و در خصوص جرایم مهم و امنیتی این دستور صادر خواهد شد

مریم اسحقی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۰(۳ نظر)

سلام و عرض ادب
در صورت دستور مقام قضایی و استعلام از مخابرات،سوابق و مدت تماس مشخص می شود. فهمیدن کنفرانسی بودن تماس از مسائل فنی هست که در صورت درخواست مقام قضایی قابل استخراج می باشد. اما محتوای تماس توسط اپراتور ضبط نمی شود و در ریز مکالمات محتوای تماس مشخص نمی باشد. ضبط مکالمه توسط یکی از طرفین بدون اطلاع طرف دیگر قانونی نمی باشد.

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا

امین ابراهیم زاده

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

سلام و ادب؛
امکان دسترسی صرفاً با مجوز مقام قضایی خواهد بود.

الهه دریائی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

بله، اصل تماس و شماره‌های طرفین در سوابق اپراتور قابل ردیابی است و ممکن است کنفرانسی بودن آن نیز مشخص شود؛ اما محتوای مکالمه از طریق ریز مکالمات قابل دسترسی نیست. شنود نیز مستلزم مجوز قانونی است

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

سمانه پیرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری۵٫۰(۱۳ نظر)