ضرورت اثبات مالکیت قبل از طرح دعوی تحویل مبیع و نوع دعوی

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۴۲ #08740338

با درود خدمت وکلای عزیز و محترم، شخصی زمینی خریده و فروشنده با وجود بیع صحیح با تمام ارکانش از تحویل مبیع به دلیل رفع مشکل مالی‌اش بهانه می‌گیرد، حال اگر این ملک هیچ نوع سابقه ثبتی نداشته باشد ولی نسقی بوده و به سبب مملک درست نقل و انتقال یافته و زمانی هم برای تحویل مبیع انتخاب نشده و بنا بر فوری بودن بوده و محرز است، آیا لزوما قبل از طرح دعوی تحویل مبیع حتما باید دعوی اثبات مالکیت طرح شود یا لازم نیست و می‌توان مستقیم طرح دعوی الزام به تحویل ملک به استناد قرارداد فی‌مابین کرد؟ اگر چنانچه نیاز به اثبات مالکیت باشد، آیا میتوان دو خواسته اثبات مالکیت و الزام تحویل مبیع را در یک دادخواست ارائه داد؟ خواسته مالی است یا غیرمالی و با چه بهایی؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،هر دو دعوا را به عنوان‌خواسته در یک دادخواست مطرح کنید.دعوا مالی است.

با درود؛
کاربر محترم؛ شما می توانید هر دوی خواسـته فوق را در یک دادخواست تنظیم و طرح نمایید، بلحاظ مالی بودن؛ هزینه دادرسی خواسته های مطروحه؛ طبق ارزش منطقه ای ملک مذکور تعیین میگردد..
مؤید باشید..

با سلام
هردو خواسته را می توان ذیل یک دادخواست مطرح کرد. خواسته ها مالی است و هزینه دادرسی آن با توجه به ارزش منطقه ای ملک تعیین خواهد شد.

سلام
دعوای اثبات مالکیت، به طور کلی مورد التفات دستگاه قضایی نیست و در مواردی که سند وجود نداره، میشه عنوان کرد
میشه دو خواسته مرتبط را در یک دادخواست گنجاند
هر دو خواسته مالی محسوب میشه و باید بر اساس ارزش منطقه‌ای ملک، هزینه دادرسی بدید

باسلام؛
خواسته اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی می توانید همزمان مطرح نمایید که هر دو خواسته مالی هستند

با سلام. بله اثبات بیع و الزام به تحویل مبیع را میتوان ضمن یک دادخواست مطرح نمود و هزینه دادرسی هم با توجه به ارزش منطقه ای ملک میباشد.

با سلام بله می توانید هر دو را با هم طرح کنید و ارزش منطقه ایی را بگیرید ...مقوم بگیرید و هزینه دادرسی را بدهید