گفته که اینقد اعتراض میزنم و پرونده را کش میدهم که خیلی دیر به پولش برسه و حتی در دادگاه شکایت میکنم تا پولش بی ارزش بشه، تا چقدر میتونه اینکارو بکند؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

اینجانب به عنوان معمار برای شخصی بدون قرارداد یا حتی توافق برای ایشان نقشه هایی ترسیم کردم بعد از تحویل فاکتور ایشان قیمت را قبول نکردند و من در سورای حل اختلاف شکایت کردم. حال پرونده در دست کارشناس رسمی است. مسئله اینجاست که نقشه ها را رویت کردن اند ولی چون بخاطر دعوای بین ما فرصتی پیش نیامد تا تحویل فیزیکی دهم الان میگویند که من نقشه ای تحویل نگرفته م. باید چیکار کنیم؟ میتونیم دفاع کنیم و حقوقمان را بگیریم؟ سوال دیگر اینکه ایشان حتی به کارشناس رسمی هم گفته اند که اینقد اعتراض میزنم و پرونده را کش میدهم که خیلی دیر به پولش برسه و حتی در دادگاه شکایت میکنم تا پولش بی ارزش بشه.. تا چقدر میتونه پرونده را کش بدهد؟ ما را بدواند؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با ارائه مدارک، شاهد و نسخه‌ای از نقشه‌ها به کارشناس می‌توانید دستمزد خود را مطالبه کنید و طرف مقابل نیز صرفاً در مهلت‌های قانونی با اعتراض به نظر کارشناس یا حکم دادگاه می‌تواند روند را به تاخیر بیندازد.

امکان دریافت دستمزد و میزان تاخیری که طرف مقابل می‌تواند ایجاد کند، مستقیماً به مدارک اثبات سفارش کار شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان مطالبه دستمزد و حدود تاخیر در پرونده

حتی اگر نقشه‌ها به طور فیزیکی تسلیم طرف مقابل نشده باشند، در صورت داشتن مدارک و شاهد مبنی بر اینکه ترسیم به سفارش ایشان بوده است می‌توانید دستمزد را مطالبه کنید. برای تسریع کار و اعلام نظر منصفانه، کپی نقشه‌ها را به کارشناس پرونده ارائه دهید. دادگاه روال قانونی خود را طی می‌کند و طرف مقابل تنها با اعتراض به نظر کارشناس یا حکم صادره در مهلت‌های قانونی می‌تواند روند رسیدگی را طولانی کند. در صورتی که اعتراض‌ها خارج از مهلت قانونی باشند، امکان کش دادن دادرسی وجود ندارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
فاطمه بهمئی

فاطمه بهمئی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۳ نظر)

سلام و درود
شما با کارشناستون هماهنگ کنید و کپی نقشه ها را به ایشان بدهید تا بتوانند نظریه خودشان را منصفانه و سریعتر اعلام کنند .
در مورد پرونده شما کش دادن و طولانی کردن روند دادرسی فقط با اعتراض به ارا و نظریه کارشناس میسر میشود اگر ایشان در مهلتهای قانونی اعتراض نکنند دیگر نمیتوانند روند دادرسی را طولانی کنند.

ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
هر چند که نقشه های سفارش شده به ایشان تسلیم نشده است لذا شما در صورت داشتن مدارک و شاهد که اثبات نماید بخاطر سفارش ایشان اقدام به ترسیم نقشه نموده اید میتوانید با ارایه نقشه ها به شخص ، مطالبه وجه ( دستمزد ) نمایید .
شایان ذکر است که دادگاه روال کاری خود را انجام خواهد داد و این شخص نهایتا میتوانید به حکم صادره معترض شود و اینگونه تاخیر بیندازد .

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

.شما با کارشناستون هماهنگ کنید و کپی نقشه ها را به ایشان بدهید تا بتوانند نظریه خودشان را منصفانه و سریعتر اعلام کنند .
در مورد پرونده شما کش دادن و طولانی کردن روند دادرسی فقط با اعتراض به ارا و نظریه کارشناس میسر میشود اگر ایشان در مهلتهای قانونی اعتراض نکنند دیگر نمیتوانند روند دادرسی را طولانی کنند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید