کلاهبرداری و فروش مال غیر در خصوص زمینی که دوازده سال پیش فروخته شده است قابل پیگیری است؟

پرسیده شده ۸ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام
پدر مرحوم ما 12 سال پیش زمینی به صورت وکالتی از شخصی به قیمت 300 هزار تومان خریداری کرد . البته پدر ما از روی بی اطلاعی قولنامه ای بین خودش و فروشنده تنظیم نکرد و ما الان مدرکی دال بر پرداخت وجه زمین توسط پدرمان به فروشنده نداریم . حال که پدر ما فوت شده است فروشنده امده و ادعا میکند که پدرتان پول زمین را کامل پرداخت نکرده است و من زمین را میخوام .
(((الان فروشنده زمین از طریق دادگاه برای ما اظهارنامه فرستاده و گفته من زمین را به پدرتان 5 میلیون تومان فروختم ولی پدرتان به من 300 هزار تومان پرداخت کرده و بقیه پول را پرداخت نکرده ، بنابراین زمین را باید به من بدهید))))
ما برای اثبات خرید زمین چکار باید بکنیم ، ایا دادگاه از طریق کارشناسی قیمت زمین در ان سال و با توجه به اینکه چرا فروشنده بعد از 12 سال و فوت پدرم چنین ادعایی میکند میشود اثبات کرد که حق با ما است
لطفا کمک کنید تا حق چند بچه یتیم پایمال نشود
با تشکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اظهارات فروشنده نشان‌دهنده وقوع معامله است اما اگر دلیلی برای پرداخت کامل پول ندارید، پرداخت مابقی مبلغ ادعایی می‌تواند مانع از انکار معامله و از دست رفتن زمین شود.

این یک راهکار کلی است و سرنوشت ادعای شما به دلایل قابل ارائه برای اثبات پرداخت کامل ثمن بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اثبات معامله و وضعیت باقیمانده ثمن زمین

ارسال اظهارنامه توسط فروشنده نشان می‌دهد که اصل وقوع معامله مورد تایید اوست اما بر پرداخت نشدن کامل مبلغ ادعا دارد. اگر مدارک یا شواهدی برای پرداخت کل ثمن معامله دارید باید به دادگاه ارائه دهید. در صورتی که دلیلی بر تسویه کامل ندارید، پرداخت مابقی مبلغ ادعایی فروشنده راهکاری است تا از انکار اصل بیع توسط او جلوگیری کرده و مالکیت زمین را حفظ نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
علیرضا ریاحی

علیرضا ریاحی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱۵ نظر)

اظهارات مدعی دلالت بر وقوع بیع دارد لکن چنانچه در خصوص پرداخت ثمن دلیلی دارید ارائه دهید

سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

خیر شما اگر زمین را میخواهید و میبینید که پرداخت الباقی 5 میلیون تومان به نفع شما میباشد بهتر است که آنرا پرداخت کنید و صاحب زمین شوید در غیر این صورت فروشنده میتواند فروش زمین به پدربزرگتان را منکر شود.

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام....خیر شما اگر زمین را میخواهید و میبینید که پرداخت الباقی ۵ میلیون تومان به نفع شما میباشد بهتر است که آنرا پرداخت کنید و صاحب زمین شوید در غیر این صورت فروشنده میتواند فروش زمین به پدربزرگتان را منکر شود.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید