کلاهبرداری اینترنتی در مورد فروش عتیقه به چه صورت قابل پیگیری است؟

پرسیده شده ۹ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

سلام ممنون از پاسوخ گویی شما .من تعدادی نگین انگشتری کهنه به کسی که در دیوار اگهی داده بود فروختم .وپست کردم ولی الان ایشون دسته بالا گرفته ومی گه که به جرمه فروشه عتیقه میخواد شکایت کنه اما خودم .پیام هایی دارم مبنی بر اینه ایشون اذعان کرده ۳۷۰میلیون عتیقه خریده یا میشود با پیام هایی که دارم حقمو بگیرم وشکایت کنم برای خرید عتیقه .

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

فروش هر شیء کهنه یا قدیمی لزوماً جرم و فروش عتیقه محسوب نمی‌شود. شما می‌توانید با استفاده از مدارک و پیام‌هایی که در دست دارید برای احقاق حق خود شکایت کنید.

این یک دیدگاه کلی است اما سرنوشت ادعای خریدار بستگی مستقیم به نوع و مشخصات دقیق نگین‌ها دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

فروش مال قدیمی لزوماً عتیقه نیست

فروش هر شیء قدیمی به معنای ارتکاب جرم یا معامله عتیقه به شمار نمی‌رود. خریدار صرفاً با تهدید به شکایت نمی‌تواند کار را پیش ببرد و باید ادعای خود را اثبات کند. در صورتی که حق شما ضایع شده است، می‌توانید با تکیه بر پیام‌ها، رسیدها و مدارکی که دعوا را اثبات می‌کند علیه او شکایت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

فروش هر مال قدیمی جرم نیست و شما باید با توجه به مدارکی که بتواند دعوا را اثبات کند شکایت نمایید تا حق خود را بگیرید

موید باشید

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

....فروش هر مال قدیمی جرم نیست و شما باید با توجه به مدارکی که بتواند دعوا را اثبات کند شکایت نمایید تا حق خود را بگیرید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید