کسی که در دادگاه کیفری به یکسال حبس تعزیری و پرداخت مبلغ کلاهبرداری محکوم شده میتونه فرار کنه؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

با سلام
سوالم اینه کسی که در دادگاه کیفری به یکسال حبس تعزیری و پرداخت مبلغ کلاهبرداری شده میتونه فرار کنه و باز هم پولمو نده؟!!
اگه با اینکه حکم قطعی شده و ایشون فرار کنه میتونم چه کاری انجام بدم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورت متواری شدن محکوم‌علیه، امکان اخذ برگ جلب سیار وجود دارد و برای وصول طلب نیز می‌توانید اموال او را توقیف کنید یا در صورت وجود وثیقه، طلب خود را از محل آن دریافت نمایید.

اقدامات پیش روی شما بستگی به این دارد که محکوم در حال حاضر زندانی است، متواری شده یا برای آزادی او وثیقه‌ای تودیع شده است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اقدامات قانونی در صورت فرار محکوم کلاهبرداری

متهم پس از محکومیت به حبس باید به زندان معرفی شود اما در صورت فرار و متواری بودن، می‌توانید از اجرای احکام دستور جلب سیار بگیرید. همچنین برای دریافت مبلغ کلاهبرداری، امکان معرفی و توقیف اموال وی وجود دارد. در صورتی که قبلا از این فرد برای آزادی وثیقه‌ای اخذ شده باشد، طلب و رد مال شما از محل همان وثیقه پرداخت خواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
چنانچه ایبشان متهم بوده باشد و از وی وثیقه گرفته شده باشد، در صورت متواری شدن وی، محکوم به از محل وثیقه به شما پرداخت می شود

حسین ملکی فرد

حسین ملکی فرد

کارشناس حقوقی

باسلام. متهم بعد از تفهیم اتهام که محکوم به حبس شود، بعد از جلسه دادرسی به زندان منتقل خواهد شد فلذا جای نگرانی نیست. اما در صورت متواری بودن متهم می توانید حکم جلب سیار اخذ نمایید.

اکبر هدایی‌ متنق

اکبر هدایی‌ متنق

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۰ نظر)

در‌خصوص‌رد‌مال‌میتوانید‌توقیف‌اموال‌کنید‌ولیجزای‌نقری‌و‌حبس‌مربوط‌به‌دولت‌است

سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام
در صورتیکه اتهام ایشان اثبات شده باشد یا در حبس میباشند یا در صورت آزادی وثیقه ای از ایشان اخذ شده است. در صورت متواری شدن شما، طلب شما از وثیقه پرداخت خواهد شد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید