برای خسارت وارده به تابلویم نزد بازپرس اقدام کنم یا دادگاه حقوقی؟

پرسیده شده ۱۲ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

خسارتی به تابلوی من وارد شده است. آیا باید درخواست جبران خسارت را نزد بازپرس مطرح کنم یا از طریق دادگاه حقوقی اقدام کنم؟ آیا باید منتظر صدور رأی بازپرس بمانم و پس از آن مطالبه خسارت کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

شما می‌توانید هم‌زمان با رسیدگی کیفری و تا پیش از اعلام ختم دادرسی، دادخواست ضرر و زیان را به همان دادگاه ارائه دهید یا اینکه پس از صدور حکم قطعی، از طریق دادگاه حقوقی خسارت را پیگیری کنید.

این قاعده کلی است و مسیر پرونده شما بستگی به این دارد که پرونده کیفری شما در حال حاضر در چه مرحله‌ای از رسیدگی قرار دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مطالبه خسارت در دادگاه کیفری یا حقوقی

برای جبران خسارت تابلوی خود نیازی نیست لزوما منتظر پایان کامل رسیدگی کیفری بمانید. شما می‌توانید تا پیش از اعلام ختم دادرسی در دادگاه کیفری، دادخواست مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم را به همان شعبه تسلیم کنید تا قاضی به هر دو موضوع رسیدگی کند. همچنین این امکان را دارید که پس از صدور حکم قطعی دادگاه کیفری، دادخواست خسارت را به صورت جداگانه و به نرخ روز در دادگاه حقوقی مطرح نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مهدی حمیدی

مهدی حمیدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲۷ نظر)

شما می‌توانید تا قبل از اعلام ختم دادرسی در دادگاه کیفری، دادخواست مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم را به همان شعبه تسلیم کنید یا پس از صدور حکم قطعی، از طریق دادگاه حقوقی برای دریافت خسارت به نرخ روز اقدام نمایید.

یلدا بزرگمهر

یلدا بزرگمهرهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

۴٫۸(۳۳۰ نظر)

با سلام
در حین رسیدگی به پرونده مطروحه میتوانید همزمان دادخواست خسارت را هم مطرح کنید .قاضی نسبت به هر دو خواسته رای خواهد داد.
موفق باشید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید