چگونگی انحلال شرکت با وجود تک عضو باقیمانده رو بیان بفرمایید؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۸ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام سال ۹۳ یه آقایی دوستی خانوادگی داشت باهامون و یه پول دستی کمک داده بودم بهش که ظرف ۳ ماه بهم برگردونه اما در نهایت با ترفندهایی منو برد دفترخونه و امضایی گرفت ازم و اصلا به خاطر اعتمادی که اون زمان بهش داشتم' ندونستم توی اونموقع چه امضایی دادم' الانم ایشون منو برده داخل شرکت سهامی خاص عضو هئیت مدیره کرده' و خودش و مادرش که رئیس و نائب رئیس بودن با ۹۹ سهم شرکت متواری شدن ترکیه آدانا رفتن. الان من با یه سهم که عضو باقیمونده ی شرکتم کل مالیات رو اداره مالیات به زور ازم گرفت. چطوری انحلال شرکت رو بزنم؟ چطوری هزینه هایی که کردم و مالیاتی که تصفیه ی کامل کردم' مطالبه کنم؟ در ضمن من اصلا حضور فیزیکی در شرکت نداشتم و پوامو که خوردن و بردن' هیچ سودیم بهم ندادن و تازه اینکه رئیس شرکت منو تهدید کرد که کاری میکنم که تمام داستانهای شرکت به پای تو بخوره و همینکارم کرد. چطوری وکالتم رو که دفترخونه بهم نمیده و اداره ثبت شرکتم بهم رونوشت نمیده' برم باطلش کنم ؟؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای انحلال شرکت باید از طریق دادگاه دادخواست انحلال بدهید. همچنین در صورت خودداری دفترخانه از تحویل رونوشت وکالت‌نامه، می‌توانید از طریق بازرسی اداره ثبت اسناد یا کانون سردفتران پیگیری و شکایت کنید و پس از دریافت مدارک، جهت مطالبه پرداختی‌ها علیه شرکا اقدام نمایید.

این مسیر کلی پیگیری است، اما امکان ابطال اقدامات انجام‌شده و نتیجه شکایت، به متن دقیق وکالت‌نامه و اسناد مالیاتی شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مسیر انحلال شرکت و پیگیری تخلف دفترخانه

برای بستن و انحلال شرکت سهامی خاص با وجود غیبت سایر شرکا، باید دادخواست انحلال را به دادگاه ارائه دهید. اگر دفترخانه از دادن رونوشت وکالت‌نامه امتناع می‌کند، موضوع تخلف است و می‌توانید از طریق بازرسی اداره ثبت اسناد و املاک یا کانون سردفتران اقدام به شکایت کنید تا رونوشت اخذ شود و در صورت امکان وکیل را عزل نمایید. سپس با استناد به مدارک واریز مالیات و اسناد شرکت، امکان طرح دعوا علیه سایر شرکا برای پس گرفتن مبالغ پرداختی وجود دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امین ولی زاده

امین ولی زاده

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۳۱ نظر)

با درود. با مراجعه به بازرسی ثبت اسناد و کانون سردفتران محل شکایت تا رونوشت وکالتنامه را از دفترخانه مربوطه اخذ و عزل نمایید. سپس باستناد مدارک و ترازنامه و شراکت نامه و پرداختی مالیات شرکت توسط وکیل برعلیه شرکا اقدام نمائید

مهدیه کارگر دهقانی

مهدیه کارگر دهقانی

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۲ نظر)

سلام به بازرسی ثبت اسناد و کانون سردفتران محل مراجعه تا رونوشت وکالتنامه را از دفترخانه مربوطه اخذ و عزل نمایید. سپس باستناد مدارک و ترازنامه و شراکت نامه و پرداختی مالیات شرکت توسط وکیل برعلیه شرکا اقدام کنید

داریوش جعفری مرنی

داریوش جعفری مرنی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۳ نظر)

سلام .هرچند عدم همکاری دفترخانه و ثبت شرکتها تخلف محسوب شده و قابل پیگیری از طریق بازرسی آنها می باشد ، ولی موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد. لذا، از متخصصین بنیاد مشاوره دریافت کنید .

علی محبی

علی محبی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۵(۸۲ نظر)

سلام
اثبات این موارد در دادگاه کیفری با توجه اثبات سونیت کیفری کاری دشوار است ..برای انحلال شرکت میتوانید درخواست انحلال را از دادگاه بخواهید .

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا
مسعود زمانیان

مسعود زمانیان

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۵۱ نظر)

سردفتر نمی تواند مانع حق شما از گرفتن رونوشت وکالتنامه گردد لاکن چنانچه سر دفتر از دادن رونوشت وکالت نامه امتناع می نماید ابتدا امر مراتب را از اداره ثبت اسناد املاک که دفتر اسناد رسمی زیر مجموعه آن می باشد پیگیری کنید در صورت عدم رفع مشکل از بازرسی اداره کل ثبت اسناد املاک استان وارد عمل شوید

علی تقوی

علی تقوی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۵۲۰ نظر)

باسلام از طریق کانون سردفتران وهمچنین بازرسی ثبت اسناد پیگیر ودرمورد شرکت مدارک باید ملاحظه گردد

حسین حاجی زاده

حسین حاجی زاده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۵۸۵ نظر)

باسلام دادخواست انحلال شرکت را بدهید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام و عرض ادب ،دادخواست انحلال شرکت را بدهید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید