چگونگی اخذ رضایت به احدی از محکومین

پرسیده شده ۲ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده

سلام، یک پرونده دارم که چند نفر محکوم شدیم. من با طرف صحبت کردم که تقصیری ندارم و یک مبلغی در حد توانم بهش بدم و رضایت بگیرم، اون میگه به خاطر چند تا محکوم علیه و ۳ نوع محکومیت، ریسک رضایت به تو را قبول نمی‌کنم که سهوا اشتباهی نشه، یا همه‌باهم یا هیچ. حالا بهم میگه بدین صورت قبول می‌کنم، لایحه میدم که اینجانب ... محکوم له در پرونده ... مطروحه در شعبه ۱ اجرای احکام، فقط نسبت به محکوم‌علیه آقای ... فرزند ... حق رجوع بابت دریافت هیچ گونه وجهی (محکوم به) را ندارم. به نظرتون اینجوری ایرادی نداره یا ممکنه به نفعم نباشه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اعلام رضایت یا اسقاط حق رجوع فقط نسبت به یکی از محکوم‌علیهم از نظر قانونی مانعی ندارد و این اقدام به نفع شماست. برای پیشگیری از مشکلات بعدی، این لایحه باید بسیار صریح و دقیق تنظیم شده و رسماً در شعبه اجرای احکام ثبت و ضبط شود.

با این حال، اعتبار و اثرگذاری این لایحه بستگی مستقیم به نحوه تنظیم دقیق کلمات و ثبت رسمی آن در پرونده دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان رضایت فقط نسبت به یک محکوم

اعلام رضایت یا لایحه عدم رجوع محکوم‌له تنها نسبت به یکی از محکومان منعی ندارد و می‌تواند به نفع شما تمام شود. نکته مهم این است که متن رضایت و اسقاط حق رجوع بسیار دقیق و شفاف درباره شخص شما تنظیم شود تا راه هرگونه ادعای بعدی بسته شود. همچنین ثبت رسمی این لایحه در شعبه اجرای احکام و ضبط آن در پرونده ضروری است. برای اطمینان از بسته شدن کامل پرونده نسبت به خودتان، می‌توانید در زمان مکتوب کردن لایحه از نظر وکیل کمک بگیرید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احمد جوکاری

احمد جوکاری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۳۷ نظر)

با سلام
منعی وجود ندارد
اگر متن لایحه دقیق و صریح فقط درباره شما تنظیم شود، مانعی ندارد و به نفع شماست؛ فقط حتما باید در اجرای احکام ثبت و در پرونده ضبط شود تا بعدها ادعای رجوعی علیه شما نشود.

قاسم دهقانی

قاسم دهقانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵(۸ نظر)

در هنگام مکتوب نمودن رضایت فوق حضورا یا تلفنی از وکیل متخصص کمک بگیرید

محبوبه سلبی

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام بله میتوانید صرفا نسبت به یکی از آنها اعلام رضایت نمایید

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
اعلام رضایت نسبت به یکی از محکوم علیهم مانعی ندارد.

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
منعی در این خصوص وجود ندارد

سهراب کلانتری

سهراب کلانتری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۶۱ نظر)

با سلام
می تواند نسبت به یکی از محکوم علیهم رضایت دهد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید