چگونه و با چه مراحلی میتوانم اثبات مالکیت مادرم و دریافت سهم ارثمان را قبل از اینکه وکیل پدرم قولنامه اصلی را با ترفندهای خود باطل و فسخ کند پیگیری کنم؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۸ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سال ۹۸ مادرم فوت کرده و ازاموال ایشان ملکی قولنامه دستی باقی مانده که در سال ۸۸ از عمویم خریداری شده و سه سال بعد پدرم که از شهود هم هست یکطرفه معامله را باطل کرده و قولنامه جدید با عمویم نوشته اند بدون رضایت و امضای مادرم. و سه دانگ ملک را به شخص دیگری که الان ده سال است فعالیت تجاری داره فروخته و خودش هم دوازده سال است مابقی ملک را با اطلاع و همکاری برادرش و بهره مندی از منافع برای خودشان در اختیار دارد و حتی بعد از فوت مادرم و انحصار وراثت هیچ سهم و بهره مندی اعم از اجاره یا استفاده از ملک برای سایر ورثه شامل دو دختر و مادر بزرگ صورت نگرفته ، بعلت انکار معامله از سوی فروشنده و پدرم و شهود محلی که فقط تصرف مالکانه وی را تایید میکنند و وکیل پدرم که با ترفندهای مختلف سعی دارد قضیه را به نفع او به انجام برساند ، چگونه و با چه مراحلی میتوانم اثبات مالکیت مادرم و دریافت سهم ارثمان را قبل از اینکه وکیل پدرم قولنامه اصلی را با ترفندهای خود باطل و فسخ کند پیگیری کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با ارائه قولنامه اولیه مادر به دادگاه می‌توانید مالکیت ایشان را اثبات کنید، زیرا فسخ یا ابطال فقط در اختیار طرفین معامله بوده و معامله مادر همچنان معتبر است. پس از اثبات مالکیت، امکان ابطال معاملات بعدی نیز وجود دارد.

این مسیر کلی بر اساس وجود اصل قولنامه است، اما وضعیت پرونده شما به نحوه دفاع در برابر ادعای فسخ و مدارک در دسترس بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اثبات مالکیت با قولنامه اول و ابطال معاملات بعد

شما باید با استناد به مبایعه‌نامه اولیه مادرتان، دادخواست اثبات مالکیت را در دادگاه مطرح کنید. از آنجا که مادرتان قرارداد را فسخ نکرده، این قولنامه همچنان معتبر است و فسخ یا ابطال یک‌طرفه توسط پدر یا عمو اثر قانونی ندارد. با اثبات مالکیت مادر، می‌توانید برای ابطال معاملات بعدی که بدون رضایت ایشان انجام شده نیز اقدام کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محبوبه سلبی

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام به استناد همان قولنامه اولی مالکیت مادر را ثابت نمایید و معامله بعدی را باطل نمایید

سید روح الله قاضی

سید روح الله قاضی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۵(۲ نظر)

سلام
در صورت ارایه مستندات و قولنامه مذکور این موضوع قابل اثبات خواهد بود

امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴ نظر)

قولنامه مادرتان را به دادگاه ارائه کنید مالکیت ایشان ثابت می شود چرا که ایشان آن را فسخ نکرده اند ‌‌و هنوز معتبر است

زهره کشاورزی

زهره کشاورزیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۷۶ نظر)

ابطال یا فسخ در اختیار طرفین معامله هست و اثبات مالکیت رو از دادگاه بخواهید.

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا
حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
اثبات مالکیت مادر مستند به مبایعه نامه اولیه امکان پذیر می باشد.

الهام دامغانی ثانی

الهام دامغانی ثانیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۷۳ نظر)

با سلام
به استناد مبایعه نامه اول مالکیت مادر را اثبات نمایید

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
می توانید با مبایعه نامه استناد کنید

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام....می توانید با مبایعه نامه استناد کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید