چگونه می توانم مانع طلاق همسرم شوم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده

باسلام
من به همسرخودم حق طلاق دادم وبعدبه خاطر رابطه نامشروع دستگیرشد ومن به خاطر دوفرزندی که دارم وپشیمانی خودش رضایت دادم ولی بعد گذشت ۵روز بدون اجازه از منزل خارج شد والان فهمیدم دوباره رابطه نامشروع داره ودادخوست طلاق داده وخط همراهی هم که استفاده می کنه بنام خودش نیست، چه طوری می تونم شکایت وجلوی طلاق رو بگیرم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر به همسرتان وکالت در طلاق به صورت بلاعزل و مطلق داده باشید، امکان جلوگیری از طلاق وجود ندارد. تنها در صورتی که حق طلاق مشروط باشد یا طلاق به شکل توافقی پیگیری شود، امکان توقف روند وجود دارد.

امکان ممانعت از طلاق به شروط و نحوه تنظیم وکالت‌نامه‌ای بستگی دارد که به همسرتان داده‌اید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان جلوگیری از طلاق با داشتن حق طلاق

چنانچه حق طلاق به صورت مطلق و در قالب وکالت بلاعزل به همسر داده شده باشد، امکان جلوگیری قانونی از طلاق وجود ندارد. اما اگر این وکالت به صورت مشروط تنظیم شده باشد، استفاده از آن منوط به تحقق همان شروط است. همچنین اگر دادخواست طلاق به صورت توافقی ثبت شده باشد، با عدم حضور یا استرداد درخواست در دادگاه روند آن متوقف می‌شود. برخی وکلا نیز معتقدند اثبات تخلفات و جرایم می‌تواند به عنوان اهرم فشاری برای انصراف زوجه از اجرای وکالت به کار رود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سمیه آرزه

سمیه آرزه

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۲۷۶ نظر)

سلام همسر شما میتواند از حق طلاق خود استفاده نماید مشروط بر اینکه حق طلاق به صورت مطلق به وی داده شده باشد.اما چناچه به صورت مشروط حق طلاق را به وی واگذار کرده باشید باید آن شرط تحقق یابد تا بتوانید از آن استفاده کنید.با اثبات زنای محصنه (زنای زن شوهردار) وی را سنگسار کنید.شما ازاین حربه استفاده نموده و زوجه قانع به عدم استفاده از وکالت در طلاق نمایید.

رضا اخلاص پور

رضا اخلاص پور

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۴ نظر)

با سلام

متاسفانه هیچ راهی نیست

شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

قطع نظرازحق طلاق ، ادامه زندگی بازنی که شما رادوست ندارد ، به صلاح نیست

سید روح اله معزی

سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴(۳۱ نظر)

سلام اگر به صورت توافق اقدام به طلاق کرده می توانید در جلسه دادگاه حاضر شده و دادخواست را مسترد کنید.

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
فاطمه حسین پور

فاطمه حسین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۵۴ نظر)

اگر حق طلاق داده شده در قالب وکالت بلاعزل بوده است متاسفانه هیچ اقدامی متصور نیست

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید