چگونه مسدودی سیم‌کارت پدرم را رفع کنم؟

پرسیده شده ۱ سال پیش۸ پاسخ ثبت شده

سیم‌کارت پدرم به دلیل شکایت حقوقی از طرف دادگاه مسدود شده است. این در حالی است که کسب و کار ایشان و پیامک‌های سامانه‌های مرتبط با کارش روی سیم‌کارت بود و الان دچار مشکل شده که حتی بدهی‌اش را نمی‌تواند پرداخت کند. راه حل چیست؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای رفع مسدودی سیم‌کارت باید به اجرای احکام یا مرجع صادرکننده دستور مراجعه کرده و بدهی را پرداخت یا تعیین تکلیف کنید، یا اینکه با لایحه و مدارک اثبات کنید سیم‌کارت ابزار کار و جزو مستثنیات دین است.

این مسیرهای کلی به مرحله پرونده و نحوه اثبات وابستگی کسب‌وکار پدرتان به این خط بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مراحل رفع مسدودی سیم‌کارت کاری در دادگاه

برای رفع مسدودی سیم‌کارت، گام اول مراجعه به اجرای احکام دادگاه صادرکننده دستور جهت پرداخت دین یا تعیین تکلیف پرداخت بدهی است. اگر به دلیل مسدودی امکان پرداخت ندارید، می‌توانید با ثبت لایحه‌ای به مرجع مسدودکننده اعلام و اثبات کنید که این خط ابزار کسب‌وکار بوده و مشمول مستثنیات دین است. در صورت استیفای حق یا پذیرش درخواست، مرجع مربوطه دستور رفع انسداد را صادر خواهد کرد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سهیلا دارم

سهیلا دارم

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۱ نظر)

درود بر شما
با رفع دلیل مسدودی ، می‌توانید رفع انسداد را از مرجع صادر کننده دستور درخواست کنید، اگر بابت دین مسدود شده میتوانید با ارائه دلیل آن را مستثنیات دین معرفی و تقاضای رفع مسدودی سیم کارت نمایید.

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
جهت پرداخت دین به اجرای احکام مربوطه مراجعه و اقدام نمایند.

محمد اکبری

محمد اکبری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۵۸ نظر)

عرض سلام و احترام ، برای پرداخت دین و رفع دستور مسدودی به اجرای احکام مراجعه نمائید.

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام

باید برای پرداخت وجه و رفع مسدودی به اجرای احکام مراجعه کنید

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا
محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

با سلام به مرجع مسدود کننده مراجعه و دلیل مسدودیت را رفع کنید

ابوالفضل جهان بخش

ابوالفضل جهان بخش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱٬۲۴۸ نظر)

با سلام ،به اجرای احکام مربوطه جهت پرداخت دین مراجعه و پیگیری نمایید.

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
باید طی لایحه ای اعلام کنید که مشمول مستثنیات دین است

تهمینه جعفری زرمهری

تهمینه جعفری زرمهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۱۸ نظر)

سلام

۱. رفع فوری انسداد: به اجرای احکام دادگاه صادرکننده مراجعه و گواهی پرداخت بدهی یا ترتیب پرداخت اقساطی را ارائه دهید تا دستور رفع انسداد صادر شود.

۲. انتقال خط: در صورت عدم امکان پرداخت، با همراهی پدرتان به یکی از دفاتر مخابراتی بروید و درخواست انتقال مالکیت خط به نام خود یا شخص دیگری دهید (با ارائه مدارک هویتی و رضایت‌نامه).

۳. پیامک‌ها: برای دسترسی موقت به پیامک‌های سامانه‌های دولتی، میتوانید با ارائه مدرک کارپوشه به مرکز ارتباطات مردمی قوه قضائیه (۱۲۹) درخواست راهکار جایگزین (مانند تغییر شماره در سامانه مربوطه) بدهید.

۴. در صورت استیفای حق، دادگاه مکلف به رفع انسداد ظرف ۴۸ ساعت است (ماده ۲۵ قانون اجرای احکام مدنی).

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید