چگونه اقدام به رفع توقیف خودرو نمایم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

باسلام خدمت شما
بنده یک ماشینی تیبا خریداری کردم از صاحب سند وکالت تام و مبایعه نامه دارم، مثل اینکه صاحب سند چک داده بازار پارچه خریداری کرده چکها به هر شکلی پاس نشده حالا که اقدام به فک پلاک رفتم به من گفتن شکایت داره پلاک و جلوگیری از نقل انتقالات شده شورای حل اختلاف ۱۲ و ۱۳ تهران شکایت شده الان بیشتر از یک ماهه ماشینم پارکینگه به هر دری زدم اهواز کارم پیش نرفت.
الان موندم حیران چه جوری ماشینمو ازاد کنم؟
لطفا کمکم کنید خواهشا یکی کمکم کنه.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر خودرو را پیش از تاریخ توقیف خریده‌اید، می‌توانید با در دست داشتن مبایعه‌نامه به عنوان معترض ثالث به شعبه صادرکننده دستور توقیف مراجعه و درخواست رفع توقیف کنید. در غیر این صورت، انتقال سند ممکن نیست و باید برای پس گرفتن پول و خسارت از فروشنده اقدام نمایید.

این مسیر بستگی به زمان دقیق تنظیم مبایعه‌نامه شما نسبت به زمان صدور دستور توقیف پلاک دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

رفع توقیف خودرو با اعتراض شخص ثالث

برای آزاد کردن خودرو باید به شعبه‌های شورای حل اختلاف صادرکننده دستور توقیف مراجعه کنید. اگر تاریخ مبایعه‌نامه شما قبل از تاریخ توقیف خودرو باشد، می‌توانید به عنوان شخص ثالث و با استناد به مدارک خرید، درخواست رفع توقیف دهید. اما چنانچه توقیف قبل از معامله شما انجام شده باشد، امکان انتقال سند وجود ندارد و فقط می‌توانید برای مطالبه اصل وجه پرداختی و ضرر و زیان علیه فروشنده اقدام کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
آناهیتا احمدی

آناهیتا احمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۸۱ نظر)

با سلام
چنانچه انتقال خودرو به شما قبل از تاریخ توقیف خودرو بوده است می توانید به عنوان شخص ثالث با استناد به مدارک مالکیت تان به شعبه ای که درخواست توقیف را صادر کرده مراجعه کرد و درخواست رفع توقیف نمایید در غیراینصورت با توجه به توقیف شدن خودرو امکان انتقال سند به نام شما وجود ندارد و باید نسبت به مطالبه اصل وجه و ضرر و زیان اقدام نمایید.

یلدا بزرگمهر

یلدا بزرگمهرهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

۴٫۸(۳۳۰ نظر)

با سلام ووقت بخیر
به استناد مبایعنامتون به عنوان معترض ثالث وارید شوید ودرخواست رفع توقیف کنید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید