چگونه از کمیته دانشجویی شکایت کنم؟

پرسیده شده ۱۱ ماه پیش۱۸ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام

یکی از همکلاسی‌هایم پارسال من را تهدید کرد که اسکرین‌شات چت‌های من را در گروه‌های دانشجویی پخش می‌کند، در حالی که این پیام‌ها را به من نشان نداد و آن چت‌ها اصلا به من مربوط نیست. من ابتدا بی‌توجهی کردم اما مزاحمت‌هایش چند ماه ادامه داشت. در نهایت صدای او را ضبط کردم و با اسکرین‌شات تهدیداتش به کمیته انضباطی دانشگاه علیه او شکایت کردم.

اما متوجه شدم که مسئول کمیته با ایشان نسبت فامیلی دارد و اصلا به پرونده‌ی من رسیدگی نکرده است. مزاحمت‌هایش از من سلب آسایش کرد به‌طوری که نمی‌توانستم سر بعضی کلاس‌ها بمانم و حتی دو تا امتحانم را افتادم.

چطور می‌توانم از هر دو شکایت کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای مزاحمت و تهدید همکلاسی می‌توانید در مراجع قضایی دادسرا شکایت کیفری مطرح کنید، و برای تخلف یا عدم رسیدگی مسئول کمیته انضباطی، امکان پیگیری از طریق بازرسی دانشگاه، هیئت تخلفات اداری، مراجع نظارتی وزارت علوم یا دیوان عدالت اداری وجود دارد.

این مسیرهای کلی پیگیری است، اما نحوه اقدام و مرجع دقیق به نوع مدارک و مستندات شما از تخلف مسئول و تهدیدهای همکلاسی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مسیر شکایت از همکلاسی و مسئول کمیته

شما می‌توانید با استفاده از مستندات، اسکرین‌شات‌ها و صداهای ضبط‌شده، علیه همکلاسی خود به اتهام تهدید و مزاحمت در مراجع قضایی دادسرا شکایت کیفری تنظیم کنید. در خصوص مسئول کمیته انضباطی به دلیل عدم رسیدگی یا سوءاستفاده، موضوع از طریق بازرسی دانشگاه، ارسال اظهارنامه یا اعتراض به ریاست دانشگاه و هیئت رسیدگی به تخلفات اداری قابل پیگیری است. همچنین می‌توانید مراتب را از طریق نهادهای نظارتی و انضباطی وزارت علوم یا دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ندا السادات روناسی

ندا السادات روناسی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۵۴ نظر)

با سلام
برای شکایت از مسئول کمیته انضباطی به دلیل عدم رسیدگی یا سوء استفاده از موقعیت، می‌توانید به شورای تجدید نظر انضباطی دانشگاه و در صورت لزوم به شورای مرکزی انضباطی وزارت علوم یا دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

موضوع قابل تعقیب در بازرسی وزارت علوم خواهد بود . در خصوص امکان یا عدم امکان شکایت در دادسرای عمومی باید جزییات مطرح شود .

مصطفی سراجیان

مصطفی سراجیان

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

ابتدا با ارسال اظهارنامه مراتب اعتراض خود را به ریاست دانشگاه اعلام کنید و در صورت عدم توجه به درخواست شما ، طرح دعوای خود را هم زمان از طریق مراجع قضایی و وزارت علوم پیگیری کنید.

نمایش ۱۴ پاسخ دیگر وکلا
سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
از طریق مراجع انضباطی وزارت علوم پیگیری نمایید

محمد رضا صلاحی

محمد رضا صلاحیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۲۸ نظر)

با سلام ،مزاحمت و ... بدلیل عمومی بودن جرم قابلیت طرح در مراجع قضایی را دارد تخلف کارمندان هم می‌تواند در هیئت تخلفات اداری بررسی شود .

علی سلطانی

علی سلطانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

با سلام میتواند با جمع آوری مدارک و مستندات علیه همکلاسی دعوای کیفری مطرح نمایید همچنین میتوانید علیه مسئول کمیته انضباطی به بازرسی دانشگاه مراجعه و اعتراض کنید.

مرتضی حاتمی فر

مرتضی حاتمی فر

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۰ نظر)

درود ابتدا از طریق مراجع انضباطی وزارت علوم پیگیری نمایید

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
بدوا موضوع را از طریق نهادهای نظارتی وزارت علوم پیگیری نمایید.

ایوب رشیدی

ایوب رشیدی

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۴ نظر)

سلام از طریق واحدهای انضباطی و نظارتی وزارت علوم پیگیری کنید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام و عرض ادب ،موضوع را از طریق نهادهای نظارتی وزارت علوم پیگیری نمایید

شیما ذکائی

شیما ذکائی

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶ نظر)

سلام پیشنهاد میشود شکایت کیفری تحت عنوان مزاحمت و تهدید علیه ایشان مطرح کنید

عبدالرحمن عصاره

عبدالرحمن عصاره

کارشناس حقوقی

۲٫۰(۱ نظر)

با احترام
بدلیل تسریع در تحقق خواسته بدوا از طریق مکاتبه رسمی با دفتر بازرسی و نظارت دانشگاه( ارسال از طریق دبیرخانه با درج شماره و اخذ رسید) اقدام کنید
درصورتی که ترتیب اثری معمول نگردید از طریق دفاتر خدمات قضائی شکوائیه مزاحمت و تهدید براساس ماده ۱۶ قانون جرایم رایانه ای مطرح نمائید.

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام

موضوع تخلف کمیته را ابتدا از طریق ریاست دانشگاه پیگیری نمایید

محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

با سلام می توانید از طریق دادگستری پیگیری نمائید

ویدا سماوات

ویدا سماوات

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۷۵ نظر)

ابتدا موضوع را از طریق نهادهای نظارتی وزارت علوم پیگیری نمایید.ــــ

مونس نایبی

مونس نایبی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام شکایت تهدید و توهین مطرح نمایید موفق باشید

تهمینه جعفری زرمهری

تهمینه جعفری زرمهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۱۸ نظر)

۱. شکایت کیفری علیه همکلاسی: به دادسرای عمومی محل دانشگاه رفته و با استناد به ماده ۶۱۸ قانون مجازات (مزاحمت تلفنی) و ماده ۶۶۹ (تهدید)، شکایت کنید و فایل صوتی و اسکرین‌شات‌ها را ضمیمه نمایید.
۲. شکایت از مسئول کمیته انضباطی: به بازرسی وزارت علوم یا دیوان عدالت اداری گزارش دهید که به دلیل نسبت فامیلی از رسیدگی به پرونده خودداری کرده است. همچنین میتوانید در دادخواست به ماده ۹۱ قانون آیین دادرسی کیفری (استنکاف از انجام وظیفه) استناد کنید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید