چگونه از پرسنلی که در انجام وظیفه بی مبالاتی نموده اند شکایت کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام پدر من فرد دیابتی هستند. ایشون انگشت شست پای راستشون سیاه شده بود و طی درمان بودند از ۲ دکتر کمک گرفتند که کارشون پانسمان بود دکتر نبودند ارتباطی به بیمارستان و.. دارندو کار پانسمان انجام میدادند. اما ادعا کردند که ما در منزل هم میتونیم بیایم و کار کنیم.
اومدند و پای پدر من رو به مدت ۶۰ روز هر روز پانسمان میکردند بدون اینکه بفهمند مشکلی در قسمت استخوان پا وجود داره و به آخرای این مدت که رسیدند گفتند یه سر به بیمارستان میزدی بهتر بود واسه بستری شدن!!!!

و وقتی مراجعه کردند دیدن که این افراد بدون اینکه شناخت کافی داشته باشند به درمان و پانسمان و.. نتونستند کاری انجام بدند و امروز انگشت پارو قطع کردند.

خواستم ببینم نحوه شکایت از این ۲ فرد به چگونه است؟ و مجازاتی که برای هر دو نوشته می شود تحت چه قانونی نوشته می شود؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

امکان پیگیری قضایی به هویت و حیطه کاری این افراد بستگی دارد؛ اگر تشخیص و درمان جزو وظایفشان بوده و بی‌احتیاطی کرده‌اند، موضوع در مراجع قضایی قابل شکایت است.

این قاعده کلی است و پیگیری پرونده شما مستقیماً به صلاحیت قانونی و وظایف مشخص‌شده این افراد ارتباط دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شرط شکایت از پرسنل درمان بابت بی‌احتیاطی

برای شکایت باید ابتدا هویت و حیطه کاری دقیق این افراد مشخص شود. چنانچه وظیفه آن‌ها فقط انجام امور ساده مثل پانسمان و کمک‌های اولیه بوده باشد، مسئولیت کمتری متوجه آن‌هاست. اما اگر حیطه شغلی و وظایف آن‌ها شامل تشخیص این آسیب‌ها بوده و بی‌احتیاطی کرده باشند، موضوع در مراجع قضایی قابل پیگیری خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
یلدا بزرگمهر

یلدا بزرگمهرهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

۴٫۸(۳۳۰ نظر)

با سلام ووقت بخیر
باید هویت و حیطه کاری آن دو شخص مشخص شود اگر کارشون پانسمان و کمک های اولیه بوده که این کارو انجام دادن و درغیر اینصورت اگردرحیطه کاریشون تشخیص این موارد بوده ولی بی احتیاطی صورت گرفته درمراجع قضایی قابل پیگیری می باشد .

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

......باید هویت و حیطه کاری آن دو شخص مشخص شود اگر کارشون پانسمان و کمک های اولیه بوده که این کارو انجام دادن و درغیر اینصورت اگردرحیطه کاریشون تشخیص این موارد بوده ولی بی احتیاطی صورت گرفته درمراجع قضایی قابل پیگیری می باشد .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید