چگونه از وکیل مادربزرگم شکایت کنیم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

پدرم زودتر از مادر بزرگم فوت کردند، پس از ۷ سال یک تماس از مادر بزرگم داشتم که بدون خبر به عمه ها و عمو ها، با خواهرانم مادرم و برادرم به سبزوار برویم، انجا مادر بزرگم خوابی را که دیده بود تعریف کرد و گفت من برای شما سهم جدا گذاشتم که کسی در جریان نیست و منتظر وکیلم باشید تا برگه را امضا کنید، ما ۵ نفر برای اولین بار این وکیل را می دیدیم و ایشان به همه گفتند که مادربزرگ شما سهم داده اند به شما و شرط گذاشته اند، متاسفانه به علت احترامی که قائل بودم به همه گفتم ناخوانده امضا کنند، از زمانی که مادر بزرگم فوت شدند ۱ سال می گذرد ، قرار بود وکیل ایشان مارا هم در روز خواندن وصیت نامه دعوت کنند و خودشان بارها گفتند ، اما بدون خبر ما انجام شد ، پس از پیگیری من ایشان گفتند چیزی در وصیت اصلی ۲برگه ای برای شما نیست ، من ایشان را متوجه کردم که وصیت نامه ما در یک برگ بوده و پس از وصیت اولی نوشته شده ، حتی اینکه ما شمارا یک بار در منزل ملاقات کردیم یادتان نیست ،پس از این ایشان کاملا ضد و نقیض می گویند شاید بوده گم شده و یا اینکه من یادم نمی اید، حتی ایشان پیشنهاد دادند من با ورثه صحبت می کنم که شما یک حق پسری ببرید، متاسفانه جدیدا باخبر شدم که مادربزرگم در زمان حیات بنا به اطمینان وتمام زمام امور را به دست ایشان سپرده بودند تا جایکه زمانی پول می خواستند ایشان از املاک مادربزرگم به برادرشان م یفروخته و مبلغ به مادربزرگم می دادند، حال چه کنم ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورت اطمینان از وقوع تخلف و در دست داشتن مدارک و دلایل کافی، می‌توانید علیه وکیل در دادسرای انتظامی کانون وکلا و مراجع قضایی کیفری شکایت کنید.

این مسیر کلی شکایت است اما موفقیت آن بستگی به نوع و میزان مدارکی دارد که در اختیار دارید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شکایت از وکیل در دادسرای انتظامی و کیفری

اگر از صحت تخلفات وکیل اطمینان دارید، امکان پیگیری موضوع وجود دارد. شرط اصلی برای اقدام، داشتن اسناد، مدارک و دلایل محکمه‌پسند است. در صورت وجود این مدارک، می‌توانید هم در دادسرای انتظامی کانون وکلا و هم در مراجع قضایی کیفری شکایت خود را ثبت و پیگیری کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مصطفی عباسی

مصطفی عباسیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۴۵۴ نظر)

با سلام و احترام اگر از صحت چنین تخلفاتی اطمینان دارید و مدارک کافی برای این تخلف دارید هم در مراجع قضایی کیفری و هم دادسرای انتظامی کانون اقامه شکایت کنید.

علی زنجانی

علی زنجانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

باسلام
چنانچه دلایل محکمه پسند ومدارک کافی در خصوص این تخلفات دارید در دادسرای انتظامی کانون وکلا طرح شکایت کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید