چه زمانی ترک انفاق حبس دارد؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

سلام.زنم یه ساله رفته منم دوست ندارم برگرده.محکوم به منزل مستقل شدم اما نمیگیرم.دوبار شکایت ترک انفاق کرده برای بار اول منع تعقیب خورد اما الان برام قرار مجرمیت صادر شده.
نفقه 6ماهشو ریختم به حساب دادگستری اما 5ماه بعدی رو هنوز ندادم.دیدم دایار قرار مجرمیت صادر کرد اظهار نامه فرستادم شمارخ حساب خواستم که شکر خدا زنم جواب نداد.شماره حسابشو دارم اما نمیریزم.حالا احتمال داره قاضی بهم حبس تعلیقی بده؟رفتم دادگاه میگم نفقه اشو میدم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر در دادگاه آمادگی خود را برای پرداخت نفقه اعلام کنید، معمولاً برای بار اول مجازات حبس تعلیق شده و اجرا نمی‌شود.

این یک روال معمول در دادگاه‌ها است، اما تصمیم نهایی به سابقه و نحوه اعلام آمادگی شما در جلسه رسیدگی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

احتمال تعلیق حبس برای بار اول در ترک انفاق

با توجه به اینکه پرونده شما به مرحله دادگاه رسیده است، اعلام آمادگی برای پرداخت نفقه نقش مهمی در تصمیم قاضی دارد. طبق نظر وکلا، در صورتی که در دادگاه رسماً آمادگی خود را برای پرداخت نفقه گذشته اعلام نمایید، معمولاً برای بار اول مجازات حبس تعلیق می‌شود و به مرحله اجرا درنمی‌آید. بنابراین حضور در دادگاه و ثبت این موضوع می‌تواند مانع از اجرای مجازات حبس گردد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

در صورتیکه آمادگی خود را برای پرداخت نفقه اعلام کرده باشید معمولا برای بار اول حبس به حالت تعلیق در میاید و اجرا نخواهد شد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید