چطور میتونم از حق سکونت خود و حق طلاقم استفاده کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده

سلام من حق طلاق و حق سکونت دارم اما درشهر همسرم زندگی میکنم و معتاده ۲۱ بار ترکش دادم باز خورده منزل من رو به سمت جایی که من میخوام نمیبره لدا خواستم بدونم چطور میتونم از حق سکونت خود و حق طلاقم استفاده کنم و اینکه ایا یه پدر معتاد که ۲۱ بار ترک دادم معتاد به ترامادول هست ایا حق حصانت بچه رو چطور میتونم بگیرم ازش

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با داشتن وکالت در طلاق می‌توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست طلاق بدهید. حضانت فرزند تا هفت‌سالگی با مادر است و پس از آن در صورت اثبات اعتیاد و سلب صلاحیت پدر، حضانت به شما سپرده می‌شود.

اجرای وکالت در طلاق و سلب حضانت از پدر، کاملاً به نوع و اعتبار مدارکی که در دست دارید وابسته است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه اعمال حق طلاق و گرفتن حضانت از پدر معتاد

اگر حق طلاق در عقدنامه یا به‌صورت سند رسمی ثبت شده باشد، می‌توانید با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست طلاق ثبت کنید. حضانت فرزند پسر یا دختر تا سن هفت‌سالگی طبق نظر قانون با مادر است. برای سنین بعد از هفت سال نیز اگر مدارک و مستندات مربوط به اعتیاد و عدم صلاحیت پدر را به دادگاه ارائه دهید، می‌توانید اولویت حضانت پدر را رد کرده و سرپرستی طفل را حفظ نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
پروین محمدی

پروین محمدی

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۲ نظر)

با سلام وقت بخیر
با توجه به داشتن حق طلاق مذکور وقید شده باشد در عقد نامه یا طی سند رسمی وکالتنامه این حق به شما واگذار شده باشد ،می توانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و ارائه مدارک عقد نامه،شناسنامه،و کارت ملی از این حق خود اقدام به ثبت دادخواست طلاق نماییدو پس از مطلقه نمودن خود حضانت طفل (پسر یا دختر) تا سن هفت سالگی با شماست و در ادامه چنانچه پس از اتمام هفت سال پدر طفل دادخواست سلب حضانت به طرفیت شما اقامه نماید و دادگاه با احراز عدم صلاحیت ایشان ،سرپرستی طفل را به شما سپرده خواهندسپرد البته با حق ملاقات طبق نظر قاضی و توافق فی مابین شما و همسرتان.البته اگر فکی میکنید که میتوانید به همسرتان کمک مجدد جهت ترک مصرف مواد نمایید دریغ نکنید تا فرزندتان از داشتن نعمت پدر دور نشده و محروم نماند، چه بسا مشکلاتی که در حال حاضر گریباگیر جامعه ما شده به معضلات آینده و فساد ،شرایط روحی روانی ،افسردگی افراد خصوصا نسل حاضر وخانواده ها ، فرزندان دامن زده و قطعا در تربیت و کنترل شرایط آینده بی تاثیر نخواهد بود.
موفق باشید

رضا اشرفی قرانقیه

رضا اشرفی قرانقیه

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

با سلام شما به دادگاه خانواده محل سکونت خود مراجعه و دادخواست طلاق دهید. درخصوص حضانت تا هفت سال اولویت با شماست و بالای هفت سال می توانید با مدارک ومستندات که به دادگاه میدهید اولیویت حضات پدر را رد کنید

سع

سید عباس حجتی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

دادخواست طلاق دهید موضوع مشمول عسروحرج است و حضانت به شما واگذار میگردد.

سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام
به دادگاه خانواده مراجعه نمایید و نسبت به طلاق اقدام کنید.
در ارتباط با حضانت فرزند تان تا ۷ سالگی با شما خواهد بود و پس از آن در صورتی که پدر صلاحیت نگهداری نداشته باشد کماکان فرزند در نزد شما خواهد بود.

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید
حضانت تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید