چرا پرونده مشخص که طرف برای دیه بیشتر پرونده رو به تاخیر انداخته باید طول بکشه؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۷ پاسخ ثبت شده

یه پرونده دیه تصادف داریم برا دیه فوتی برادرم مقصر بوده رای دادگاه داده ولی طرف روش اعتراض زده حالا باید بره تجدیدنظر۳۵روز از رای گزشته ولی نرفته اس ام اس هم از تجد نظر نیومده یعنی یه روند نظارتی رو پروندها وجود نداره؟ بعدش میگه۶ماه طول میکشه از تجدیدنظر بیاد راست میگه چرا پرونده مشخص که طرف برای دیه بیشتر پرونده رو به تاخیر انداخته باید طول بکشه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اعتراض به رأی حق قانونی طرفین دعوا است و اطاله دادرسی محسوب نمی‌شود. ارسال پرونده به تجدیدنظر نیازمند تشریفات اداری است و زمان دقیق رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر قابل پیش‌بینی نیست.

طول کشیدن پرونده‌ها تابع مراحل اداری دادگاه‌هاست، اما وضعیت پروندهٔ شما به شعبه رسیدگی‌کننده و زمان ارسال آن بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

حق قانونی اعتراض و مراحل ارسال به تجدیدنظر

اعتراض به آرای دادگاه حق قانونی اصحاب دعوا است و این موضوع اطاله دادرسی به شمار نمی‌رود. برای فرستادن پرونده به دادگاه تجدیدنظر باید مراحل اداری و تشریفات قانونی در شعبه بدوی طی شود که معمولاً زمان می‌برد. همچنین مدت‌زمان رسیدگی به اعتراض در دادگاه تجدیدنظر قابل پیش‌بینی دقیق نیست و ممکن است چند ماه به طول بینجامد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۷ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

برای ارسال پرونده به تجدیدنظر باید مقدمات اداری طی شود که معمولا مدتی طول میکشد . زمان رسیدگی در تجدیدنظر نیز قابل پیش بینی نیست .

علی تقوی

علی تقوی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۵۲۰ نظر)

باسلام همه اینها روال قانونی است که باید طی شود

امید یوسفی

امید یوسفی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۷ نظر)

سلام‌
قانون برای محکوم له و محکوم علیه حق و حقوق تعیین نموده است و اعتراض به رای حق قانونی محکوم علیه است.

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
اعتراض به ارا صادره از حقوق اصحاب دعوا می باشد و اطاله محسوب نمیشود

نمایش ۳ پاسخ دیگر وکلا
حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
فرآیند قانونی دادرسی بایستی طی شود.

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام و عرض ادب ،اعتراض به ارا صادره از حقوق اصحاب دعوا می باشد و اطاله محسوب نمیشود

ایوب رشیدی

ایوب رشیدی

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۴ نظر)

سلام
اعتراض به ارای چه حقوقی وچه کیفری حق اصحاب دعوا محسوب می شود واصلا اطاله دادرسی ویاضایع شدن حق شخص نمی باشد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید