چجوری و کی و کجا باید این کاغذ را ارائه بدم تا دستش رو بشه؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

با عرض سلام
ضمن عرض ادب و احترام

خانم سابق بنده بعد ۱۰ سال که خود را بواسطه وکالت نامه طلاق مطلقه نموده بازگشته مهریه میخواد ایشون یک فقره سند عادی با امضا و اثر انگشت به من داده که مهر خود را برای الذمه نموده به بنده . اون هم ۱۰ سال قدمت داره ۲ شاهد هم داره . حالا سوال این هست من چجوری و کی و کجا باید این کاغذ را ارائه بدم تا دستش رو بشه اواخر ماه هم جلسه دادگاه دارم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

سند عادی ابراء مهریه معتبر است و باید آن را در جلسه دادگاه ارائه دهید، اما پذیرش آن با قاضی است و طرف مقابل می‌تواند نسبت به امضا یا اثر انگشت ادعای انکار یا تردید کند.

این قاعده کلی است اما نتیجه پرونده شما به واکنش همسر سابق و نظر قاضی نسبت به دست‌نوشته بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

ارائه سند عادی ابراء مهریه در دادگاه

شما باید این دست‌نوشته را در همان جلسه دادگاهی که پیش رو دارید ارائه دهید. سند عادی ابراء مهریه از نظر قانونی اعتبار دارد، اما همسر سابق می‌تواند امضا یا متن آن را مورد تردید یا انکار قرار دهد. پذیرش نهایی این دست‌نوشته بر عهده قاضی دادگاه است. اگر زوجه در دادگاه به این موضوع اقرار کند یا دادگاه سند را بپذیرد، مطالبه مهریه منتفی خواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
فاطمه مرادی حقیقت

فاطمه مرادی حقیقت

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۲ نظر)

در هر صورت شما در دادگاه سند ابراء مهریه را ارائه دهید درست است که بذل مهریه باید با سند رسمی باشد ولی ممکن است ابرا را دادگاه قبول نماید یا خود زوجه اقرار نماید

مینا محمدی

مینا محمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱٬۰۷۶ نظر)

سلام وقت بخیر
اگر سند عادی است که در دفترخانه بابت ابراء مهریه امضاء شده است پذیرش دست نوشته با قاضی است ضمن اینکه چون سند عادی است می توانند انکار نمایند .

امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

سلام
سند عادی معتبر است مگر ادعای تردید و انکار امضا کنند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید