چجوری ثابت کنم که قیم بنده صلاحیت قیومیت من رو نداره و مرتکب جرم شده؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام خسته نباشید.
یه سوال داشتم اینکه من قیم دارم و چند ماه پیش یه زمینی رو که معامله کرده بودم و اون کسی که زمین قیمم باهاش معامله کرده بود گفت بیا دفتر خونه باید امضا کنی برگه ها رو و من رفتم از طرف قیمم و اونجا امضا کنم و منم در ازای هیچ پولی رفتم و سهممو فروختم الان نمیدونم چیکار کنم کل اموالم بدست قیمم توسط وکیلی که خریداری کرده زمینامونو بصورت قلنامه ایی فروختن و دست منم به هیجا بند نیست میشه راهنماییم کنین که من چجوری ثابت کنم که قیم بنده صلاحیت قیومیت من رو نداره و مرتکب جرم شده؟
اخه چجوری میشه که قیم داشته باشم ولی خودمم بتونم امضا کنم بجای قیمم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

قیم موظف به رعایت مصلحت شما است و حق ندارد بدون اطلاع و مجوز دادستان اموال را بفروشد. در صورت تخلف یا نادیده گرفتن مصلحت، می‌توانید با ارائه مدارک به دادستان شکایت کرده و درخواست عزل قیم را مطرح کنید.

امکان عزل قیم یا ابطال معامله به نحوه تنظیم مدارک و اخذ یا عدم اخذ مجوز دادستان در معامله شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شکایت از قیم و درخواست عزل به دلیل عدم مصلحت

قیم موظف است در تمام معاملات مصلحت شما را رعایت کند و فروش اموال بدون اجازه دادستان مجاز نیست. شما نیز به دلیل داشتن قیم، اصولا حق انجام معامله مستقل را نداشته‌اید. در صورتی که قیم برخلاف مصلحت عمل کرده یا بدون مجوز اموال را فروخته باشد، می‌توانید با در دست داشتن مدارک و شهود به دادستان محل مراجعه کنید. از این طریق می‌توانید شکایت خود را ثبت کرده و تقاضای عزل قیم را پیگیری نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمدعزیز محمدی

محمدعزیز محمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۲ نظر)

قیم باید در معاملات،مولی علیه ،خود مصلحت او را در نظر بگیرد و رعایت نکردن مصلحت از اسباب عزل او میشود و بدون اطلاع دادستان نمیتوند اموال مولی علیه خود را بفروشد.اگر می دانی که در تصرفات خود رعایت مصلحت شما را رعایت نکرده است به دادستان محل خود شکایت کنید

امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

سلام
اصلا شما بدون اجازه قیم حق معامله نداشتید.

حسین امامی

حسین امامی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۷۱۴ نظر)

با مستندات و یا شهود در این مورد میتوانید ب دادستان محل خود مراجعه و شکایت کنید.قیم در هرحال موظف است مصلحت شما بیندیشد و اقدامی برخلاف این مصلحت انجام ندهد

عنایت احمدی نورالدین وند

عنایت احمدی نورالدین وند

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۱۰ نظر)

باسلام درصورتی که قیم مصلحت شما رارعایت نکرده باشد و بدون مجوز دادستان اموال شما را فروخته باشد میتوانید به دادستان مربوطه مراجعه و کتبا اعلام نمایید.

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام وقت بخیر
با مستنداتی که در اختیار دارید میتوانید از طریق دادستان مربوطه پیگیری موضوع را نموده و درخواست عزل ایشان را نمایید.

رامین رضایی ابهری

رامین رضایی ابهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۶(۸۸ نظر)

در صورتی که قیم رعایت مصلحت مولی علیه را نکرده باشد می توانیدعلیه وی به دادستان شکایت کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید