پیش قسط مهریه ندارم, جلب میشوم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

سلام یک خانه دارم که رهن بانکه و ۷۰ تمن رهن مستاحره مهریه ۳۱۴ بوده زنم اجرا گذاشته از ثبت. اعسار دادم ۲۵ خرداده دادگاهش. تا اون موقع باید ۷۰ مستاجرو بدم و برم بشینم اگر اعسارم پدیرفته شه پیش قسط ندهم میتواند جلب بگیرد؟ از دم قسظ نمیشه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورت پذیرش اعسار، پرداخت مقداری پیش‌قسط و مابقی به صورت اقساطی تعیین می‌شود و در صورت نپرداختن پیش‌قسط یا اقساط، زوجه امکان اخذ حکم جلب را خواهد داشت.

این قاعده کلی است اما امکان تقسیط بدون پیش‌قسط یا تغییر در آن به وضعیت مالی اثبات‌شدهٔ شما در دادگاه بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان جلب در صورت نپرداختن پیش‌قسط مهریه

اگر دادگاه با اعسار شما موافقت کند، معمولا بخشی از مهریه به عنوان پیش‌قسط و مابقی به صورت اقساط ماهانه مشخص می‌شود. چنانچه پیش‌قسط یا هر یک از اقساط تعیین‌شده را پرداخت نکنید، همسرتان می‌تواند حکم جلب شما را از مرجع قضایی بگیرد. با این حال اگر مبلغ پیش‌قسط فراتر از توان مالی شما تعیین شود، می‌توانید دادخواست تعدیل اقساط را به دادگاه ارائه دهید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
در صورتیکه با اعسار شما موافقت انجام شود بایستی مقداری پیش قسط و الباقی اقساطی پرداخت خواهد شد و اگر چه پیش و چه اقساط را پرداخت ننمایید زوجه میتواند حکم جلب شما را بگیرد پس در صورت بالا بودن پیش میتوانید تعدیل بدهید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید